Funderingar

05 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Grubblande Skorpion undrade lite om sin framtid. Jag förstår att du har en del att grubbla på. Skorpioner är ofta inriktade på jobbet och deras karriär betyder mycket för dom. I år får jobbet stå tillbaka för mer personliga relationer och det gör att behovet att hitta någon att del vardagen ökar. Dina största chanser att träffa en partner är nu under våren, men din vilja att ha en stadig relation hjälper dig i ditt sökande. Tillåt dig att vara sårbar och våga visa vem du egentligen är när du träffar någon du tycker om.

Kräftan som undrar om jobbet. Ja media och tv kan vara väldigt passande, men då kanske mer i kulisserna än som programvärd.Kräftor är väldigt känsliga av naturen och ganska labila i humöret, det har med deras när förbindelse till Månen att göra. Du skulle vara duktig på att styra upp program och ta hand om gäster som ska vara med i en show. Din medfödda empati och vårdande medkänsla gör dig till en mycket sympatisk person som man gärna anförtror sig åt. 

Till sist har vi Ox/Skytt kombinationen. Jag förstår attraktionen, den är oemotståndlig, men inte särskilt stabil. Det är nästa ofrånkomligt att ni dras till varandra, men era olika personligheter kommer att skapa problem i förhållande som kan bli svåra att hantera med tiden. Njut av stunden, men fundera kanske en eller två gånger innan ni köper villa och skaffar barn tillsammans.

🙂

Felicia

Annons