När horoskopen stämmer

05 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Fick två frågor om passande yrken och det roliga är att de förslag som personerna själva kommer är väldigt passande för respektive tecken. När det gäller Tvillingen är journalist det som man skämtsamt brukar kalla det ideella yrket eftersom Tvillingen har som specialitet att veta lite om allt. Tvillingar fungerar också bra i affärsverksamhet där deras list, kvickhet och verbala förmåga kommer till sin rätt. Många Tvillingar trivs bra som säljare eftersom de får lära känna så många olika människor, det viktiga är att de har variation och inte är inlåsta i sitt jobb.

Vågen passar väldigt bra att arbeta med alla lyxbetonade yrken, som mode skönhet och kosmetik. Ett annat val är något som involverar dina diplomatiska talanger. För dig är det arbetskamraterna snarare än miljön som är viktig. Du vill ha harmoni omkring dig, men du vill också tjäna bra med pengar så du har råd att unna dig det där lilla extra.

Annons

Lejon är alltid intensiva i sina känslor och ibland kan de skrämma bort eventuella partners genom att bli för intresserade för fort. Låt din partner andas och fortsätt ha dina egna intressen. Planera inte för långt i framtiden utan njut av nuet. Lejon har lätt att dras med av sina känslor och det är inte alltid som deras tilltänkta hänger med.

När det gäller Vågar och Jungfrur är det varken en idealsk eller katastrofal kombination. Det finns förutsättningar att lyckas både i vänskap och i kärlek, men det kräver att ni båda är villiga att jobba på ert förhållande.

🙂

Felicia

Annons