Lååånga månader

06 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Som Ronny så klokt påpekade är det fortfarande April i på webben. Det är för att månadshoroskopet först och främst är skrivet för tidningen Elle, så de väntar med att publicera det på Webben till nr 6 har kommit ut, det blir en bit in i månaden. Är du jättenyfiken kan du alltid köpa tidningen och få dig en härlig dos lyx och mode på köpet 🙂

När det gäller det unga Lejonet som ska in i arbetslivet. Som den förnuftiga Oxe jag är skulle jag råda dig att välja beteendevetenskap (större jobbchanser och okej lön), men jag är även astrolog så jag vet att du passar bättre inom ett kreativt arbete som teater. Trots det kan jag inte låta bli att påpeka andra förnuftiga och bra Lejonyrken. Jurist, specialist läkare eller kanske barnläkare är bra val. Lejon gillar den lyx som pengar ger så du passar definitivt inte som lidande, poetisk konstnär.

Vågar och relationer är något som är lite besvärligt. De flesta Vågar trivs inte som singlar utan stannar hellre i en dålig relation än att riskera att bli ensamma. Försök att satsa på en stor bekantskapskrets med många nära vänner som kan kompensera lite för din nuvarande relationsbrist. Du som Våg, bör inte satsa på ett permanent förhållande innan du känner att du har ett bra liv som singel och att du trivs med att varasjälvständig. Det är en lång process att komma dit, men i det här fallet är det bättre att skynda långsamt. Om du vet att du klarar dig själv så riskerar du aldrig att bli fast i en dålig relation utan du har modet att gå vidare om det skulle behövas.

Nu ska jag fortsätta att fira min födelsedag. Jag uppvaktades av en ivrig femåring i morse och fick både sodastreamer och en glassmaskin så nu ska det göras hemlagad glass och läsk till kalaset.

🙂

Felicia

Annons