Måndag 18/5

08 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Dagen börjar som du tänkt dig. Du har en del projekt att ta tag i, men det tycker du bara är kul. Du gillar att ha liv och rörelse omkring dig. Kvällen blir ganska lugn och skön.

 

Oxen 21/4-21/5

Ifrågasätt inte din chefs beslut idag. Det ligger saker bakom som du inte vet om. Han/hon måste få tid på sig att presentera sin ide på rätt sätt, annars blir allt fel från början.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Dagen blir ljuvlig. Du mår toppen och ditt goda humör livar verkligen upp stämningen omkring dig. En kollega flirtar lite med dig och det tar du som en komplimang.

 

Kräftan 22/6-22/7

Under dagen kommer du ha en hel del att fundera på. En vän har ett klurigt problem och hon vänder sig till dig för att få hjälp att lösa det. Du ser hennes dilemma som en utmaning.

 

Lejonet 23/7-23/8

Just nu har du svårt att se det roliga med jobbet. Du tycker du sliter hårt utan att få det du vill ha. Det är dags att du sätter ned foten och säger ifrån. Visa vem som bestämmer.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Din skicklighet på att manipulera folk är berömd. Du får oftast som du vill genom att använda din verbala överlägsenhet eller helt enkelt lura folk att tro att dom själv fattar besluten.

 

Vågen 24/9-23/10

Idag är du ovanligt sugen på sötsaker. Du har svårt att stå emot alla sorteras frestelser. Det är Venus som påverkar din karaktär på det här sättet. Det blir en tuff dag.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Just nu har du inget val du måste göra som din chef tycker är bäst fast du vet att det kommer sluta i katastrof. Inse att det här projektet redan är bortom all räddning.

 

Skytten 23/11-21/12

Idag vill du bevisa för en kollega att du är bäst, men resultatet blir tvärtom. Du känner dig generad och bortgjord, men din arbetskompis uppskattar ditt försök att imponera.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du är på ovanligt gott humör idag. Ditt sinne för humor är på topp och det kan hända att du till och med är lite busig mot en kollega som du tycker extra mycket om.

 

Vattumannen 21/1-19/2

En person som du uppskattar verkar vara på väga att sluta på jobbet. Han/hon kommer at lämna ett tomt hål efter sig. Nu får du försöka att hitta en ny person att dela kafferasterna med.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Idag påverkas du av Uranus och då kan det gå lite hur som helst Uranus är bra på att skapa kaos och på att orsaka känslotumult. Hans positiva egenskaper är att han också tillför energi till ditt tecken.

 

 

 

Annons