Tisdag 19/5

08 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Just nu har du svårt att övertala personer att göra som du vill. Din vanliga karisma lyser med sin frånvaro och du får prova på hur det känns att inte ha din magnetiska utstrålning.

 

Oxen 21/4-21/5

Du är ovanligt kreativ idag. Dina idéer är många och de flesta av dom går hem hos dina kollegor. Nu gäller det bara att hitta tiden att omsätta idéer till verklighet.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

För dig är det svårt att säga ifrån. Du gillar inte att hamna i en konflikt utan väljer hellre att fly än illa fäkta. En kollega är aggressiv mot dig och du drar dig undan för att slippa bråk.

 

Kräftan 22/6-22/7

Försök att lägga band på ditt behov att få uppmärksamhet. Du har en influens som gör dig ovanligt osäker på dig själv och därför tigger du omedvetet om beröm hela tiden.

 

Lejonet 23/7-23/8

Dagen handlar om din privata ekonomi. Du behöver mer pengar i plånboken om du ska kunna hålla fast vid dina extravaganta vanor. Du har alltid gillat det bästa och du har svårt att spara.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Just nu har du möjlighet att påverka i ett mycket intressant projekt. Det gäller bara att du inte är feg och backar ur i sista minuten. Visa att du har både hjärnan och modet.

 

Vågen 24/9-23/10

Idag har du chansen att stå upp för en kompis, men då måste du också våga säga emot en chef. Vanligtvis hanterar du inte konfrontationer särskilt bra så det blir intressant att se vilken väg du väljer.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Även om det inte ligger kärlek i luften så kan man ana ett stråk av passion på väg in över ditt tecken. Du gillar att känna den där första spänningen som uppstår när du möter en attraktiv person.

 

Skytten 23/11-21/12

Idag har du en hel del att göra så det finns ingen tid till flams och bus. Du måste vara noggrann, ekonomisk och framförallt exakt idag om du ska klara av dina uppgifter.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Visa inte hur arg du är, det kommer bara att göra den här personen ännu mer retsam. Det enda som fungerar på henne/honom är iskall ignorans, då känner hon/han sig väldigt liten.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Du är bra på att fördela uppgifter, nästan för bra eftersom det oftast slutar med att du inte har något att göra. Se till att vara mer involverad i dina kollegors arbetsuppgifter.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Om du inte tänker så mycket på problemen utan försöker att hitta lösningar istället så kommer allt att gå lättare. Ibland har ditt tecken en tendens att bli väldigt negativ

 

 

 

Annons