Onsdag 20/5

08 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Du är mycket nöjd med din insats idag. Du har varit lit ambivalent tidigare, men nu verkar det bli en förändring. Du känner dig mer självsäker och vågar fatta svåra beslut.

 

Oxen 21/4-21/5

Onsdagen blir lugn, men ändå produktiv. Du hinner med mer än du trodde du skulle hinna med och det gör att du ligger bra till inför resten av veckan. Kvällen blir trivsam och social.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Idag har du möjlighet att påverka en nära vän att göra rätt innan hon fattar fel beslut. Hon står i valet och kvalet och dina råd kan bli droppen som får bägaren att rinna över.

 

Kräftan 22/6-22/7

Lita till din kompetens idag och strunta i retsamma kommentarer från en kollega. Hon är bara avundsjuk på din förmåga att styra upp dina arbetsuppgifter.

 

Lejonet 23/7-23/8

Idag har du chansen att visa en kollega var skåpet ska stå. Du får nämligen möjlighet att leda ett projekt där den här personen är med. Du vet precis hur du ska utnyttja den här chansen.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Just nu är du mycket förvirrad. Du har en del förändringar hemma och det råder samtidigt oro på jobbet. Det är viktigt att du koncentrerar dig på en sak i taget.

 

Vågen 24/9-23/10

Pengar spelar en central roll under dagen. Det kan vara att du hittar den perfekta jackan, men glömt plånboken hemma eller att du tar en vinstlott, men inte mer än att det räcker till en glass.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Just nu påverkas du av Pluto och det i kombination med Vattnet i ditt tecken gör dig väldigt nyckfull. Ingen kan veta hur du reagerar i en trängd situation, vilket resulterar i att alla tassar på tå.

 

Skytten 23/11-21/12

Om du inte kan pigga upp dina kollegor så väljer du helt enkelt att undvika dem. Du har svårt för negativ energi just nu så du försöker ignorera alla som är sura och griniga.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Det blir en bra dag för din del. Du hinner få mycket gjort utan att du stressar. Kvällen blir social och kan till och med ha en litet inslag av romantik.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Onsdagen blir en kort dag och det uppskattar du. Det har varit många långa och sega projekt på jobbet så det blir rena rama lyxen att kunna smita hem lite tidigare eller i alla fall i tid.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Idag har du möjlighet att göra ett riktigt fynd. Något som du spanat på, men inte haft råd att köpa reas plötsligt ut och den finns i just din storlek. Det blir en positiv överraskning.

 

 

 

Annons