Torsdag 21/5

08 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Idag får du en möjlighet till förändring. Om du tar den här chansen eller inte beror till stor del på din dagsform. Du har Pluto som påverkar ditt tecken och då är du extra nyckfull.

 

Oxen 21/4-21/5

Var försiktig med vad du säger till vem. Det är inte säkert att du kommer att få som du vill även om dina argument är bra. Det finns en person som motarbetar dig.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Var inte så kinkig när det gäller dina arbetsuppgifter. Du behöver variation så det är lika bra att du accepterar att det kan vara lite tråkiga uppgifter varvade med de roliga.

 

Kräftan 22/6-22/7

Idag är du extra glad över en komplimang som du får av en kollega. Det här är en person som du ser upp till så hans/hennes åsikt betyder mycket för dig.

 

Lejonet 23/7-23/8

Under dagen inser du att något har gått riktigt snett. Om du lyckas klara sig ur den här knipan så kan du tacka din lyckliga stjärna. Du behöver all tur du kan få.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Var inte allt för självsäker idag. Det finns saker som du inte vet om och de påverkar dina chefer när de fattar sina beslut. Att ta till hot kommer knappast att förbättra din situation.

 

Vågen 24/9-23/10

Under dagen får du en förfrågan angående en fest eller någon middag. Hur du ställer dig till det beror mycket på vad du har för andra planer. Det här kan bli ett bra tillfälle att skaffa kontakter på jobbet.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du är rädd för att någon ska upptäcka dina svagheter så du gör ditt bästa för att framstå som stark. Tänk på att ibland kan en mer mänsklig framtoning vara bättre.

 

Skytten 23/11-21/12

Du tar inga chanser när det gäller pengar idag. Du har upptäckt ett fel på din lön och nu vill du rätta till det med en gång. Du vet att ju längre tiden går jus svårare är det att få rätt.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Idag har du svårt att koncentrera dig. Dina tankar vandrar en hit och en dit. Det finns en speciell person som ofta smyger sig på dina funderingar och gör att du tappar fokus.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Det blir en bra dag. Du får mycket uträttat utan att stressa ihjäl dig. Tyvärr kommer du inte hem så tidigt som du planerat och din partner blir lite sur.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Under dagen får du möjlighet att reparera ett misstag som du gjort. Det kommer att bli en del ursäkter, men du får också möjlighet att visa de bra saker som du åstadkommit.

 

 

 

Annons