Fredag 22/5

08 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Fredagen blir riktigt stressig. Du har svårt att hinna med dina vanliga sysslor så när du får ytterligare att göra så inser du att det kommer att bli en lång dag med mycket kort lunch.

 

Oxen 21/4-21/5

Idag är du på ditt allra soligaste humör. Du älskar att ha massor av trevliga människor omkring dig och det har du idag. Det ser ut som du får möjlighet att knyta användbara kontakter.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Idag ska du inte tveka. Om du börja vela så kan du missa en unik chans på jobbet. Var bestämd och haka på allt som verkar intressant. Oroa dig inte för att framstå som nyfiken.

 

Kräftan 22/6-22/7

Fredagen blir lugn på jobbet men riktigt intensiv privat. Du verkar vara uppbokad på någon fest eller utekväll med kompisarna. Om du är öppen så kommer du att möta intressanta människor.

 

Lejonet 23/7-23/8

Idag vill du bevisa att du är en person att räkna med. Din förmåga att jobba snabbt ifrågasätts ständigt och det kan ligga dig till last. Du måste få dina chefer att inse att fördelarna med dig är övervägande.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Idag har du en del att fundera på. Det gör att du stundvis kan verka frånvarande, näst intill butter. Tänk på att dina kollegor upplever dig som avvisande och undviker dig idag.

 

Vågen 24/9-23/10

Dagen blir riktigt härlig. Du är på toppenhumör och din energi och glädje lyser upp hela den här fredagen. Njut av att vara i centrum, du förtjänar den uppmärksamhet som du får.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du är inte road av en kollegas practical jokes eftersom de är på din bekostnad. Ibland har du väldigt lite sinne för humor, och just nu när du påverkas av Neptunus är din humor lika med noll.

 

Skytten 23/11-21/12

Idag har du chansen att testa en ny uppgift på jobbet. Det är inget som du kommer att syssla med permanent, men det ger dig en insikt i hur dina kollegor tänker och jobbar.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Dagen blir ganska lång. Du är trött redan på morgonen och det vill inte ge med sig. Dagen tillbringar du med att gäspa dig fram. Kanske har det blivit för lite sömn i veckan.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Dagen blir intensiv för alla Vattumän. Du vill hinna med massor av saker och ändå hinna hem i hyfsad tid. Se det som en utmaning att effektivisera ditt arbete så mycket som möjligt.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Se upp för diskussioner om pengar idag. Det är ett känsligt ämne och kan lätt leda till gräl. Försök att inte fatta förhastade slutsatser om din partners utlägg. Lyssna med honom/henne först.

 

 

 

Annons