Lördag 23/5

08 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Ibland kan du verkligen nå de mål som du sätter upp och idag är det en sådan dag. Du har en plan för vad du ska hinna med idag och du blir klar i tid vilket gör dig stolt.

 

Oxen 21/4-21/5

Lördagen handlar om att samla ihop dina tankar. Det finns så mycket som du vill göra och som du vill utveckla, men timmarna räcker inte till. Nu börjar det bli dags att prioritera.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du pysslar gärna hemma den här helgen. Det har varit så mycket festande den senaste tiden att du inte hunnit ta hand om dig själv eller ditt hem. Nu vill du ha lite lugn och ro.

 

Kräftan 22/6-22/7

Det ser ut som du spenderar lördagen tillsammans med dina vänner. Du har fullt upp från morgon till kväll. Tänk på att ta en paus och vila upp dig lite.

 

Lejonet 23/7-23/8

Tänk på ordspråket att ”inga nyheter är goda nyheter” när du inte hör från din vän idag. Hitta på något kul istället för att sitta hemma och bita sönder nagelbanden.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du oroar dig för mycket över ditt arbete. Du kommer att upptäcka att allt fingerar utmärkt fast du är borta ett par dagar. Slappna av och ha det skönt istället.

 

Vågen 24/9-23/10

Lördagen blir väldigt aktiv för de Vågar som är födda i början av tecknet. Mars indikerar liv och rörelse så du får räkna med att hålla igång. Är du född i slutet på tecknet så blir dagen betydligt lugnare.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Idag har du svårt att säga nej till en vän som har ekonomiska problem. Undvika att komma med ett svar på hennes begäran om du vill slippa ligga ute med pengar.

 

Skytten 23/11-21/12

Idag blir det mycket att göra. Du hinner nästan inte varva ned innan du måste aktivera dig igen. Till stor del har du dig själv att skylla eftersom du är du som ordnat alla aktiviteter.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Dagen handlar om att umgås med dina vänner. Efter den sista tidens tumult uppskattar du att omge dig med ett stort socialt skyddsnät. Du behöver dina vänner mer än någonsin.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Idag arbetar du hemma. Det kan vara i trädgården eller i lägenheten. Du vill fixa med lite småsaker som du inte hunnit med i veckan. Just nu är du inte särskilt social.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Under dagen hinner du inte träffa en vän fast du lovat. Det blir en hel del undanflykter från ditt håll eftersom du tycker det är pinsamt att säga sanningen. Din vän genomskådar dig.

 

 

 

Annons