Söndag 24/5

08 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Söndagen blir lugn. Du hinner slappna av inför den kommande veckostarten. En fråga väcks av en släkting och du kan inte sluta fundera på den. Du känner att du missat en viktig pusselbit.

 

Oxen 21/4-21/5

Dagen tillbringar du till stor del utomhus. Du njuter av frisk luft när du är ledig eftersom det är en bristvara på vardagarna. En vän har en överraskning i beredskap åt dig.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du vill så mycket just nu, men du hinner inte med ens hälften av vad du planerat. Ibland är du lite väl ambitiös i dina planer. Tänk på att de ska gå att genomför i praktiken.

 

Kräftan 22/6-22/7

Har du en partner finns det risk för gräl mellan er idag. Det ligger oro över kräftans tecken och den har främst med kommunikation att göra. Undvik diskussioner.

 

Lejonet 23/7-23/8

Söndagen handlar om att slappa och bara vara. Det har varit en intensiv vecka, både känslomässigt och fysiskt så nu vill du vila upp dig. En vän behöver få träffa dig för att prata av sig.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du är på shoppinghumör idag. För ovanlighetens skull känner du för att göra av med massor av pengar. Du tycker att du förtjänar något fint efter alla timmar av hårt slit på jobbet.

 

Vågen 24/9-23/10

Det ser ut som Vågens tecken planerar sin framtid idag. Det kan röra sig om semester eller så är det något mer omvälvande planer som ett jobbyte eller en flytt.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Söndagen blir lugn och du hinner varva ned. Det är sällan som du tillåter dig att bara slappa framför tv, men idag har du inga andra måsten så du kan njuta av en lång skön dag på soffan.

 

Skytten 23/11-21/12

Ibland kan du vara otroligt envis och det är du just nu. Du vägrar att ens lyssna på din väns ursäkter eftersom du anser att han/hon borde ha förutsett det som hände.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Söndagen blir en bra dag. Du njuter av att vara ute så mycket som möjligt. Det verkar vara mycket vänner omkring dig just nu och du trivs med att slippa vara ensam med dina tankar.

 

Vattumannen 21/1-19/2

En person som litar på dig blir besviken på ditt uppförande idag. Du gör något som du aldrig brukar göra annars och det leder till bråk mellan dig och din kompis.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Just nu influeras du av Venus och det gör dig social och glad. Du brukar vara lite blyg när du möter nya människor, men så är inte fallet idag. Du vill vara i centrum.

 

 

 

Annons