Måndag 25/5

08 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Den här måndagen är full av möjligheter det gäller bara att du ser dom. Just nu är du lite blind för din omvärld, du tenderar att fundera mycket över framtiden och då glömmer du bort nuet.

 

Oxen 21/4-21/5

Dagen blir rätt så stressig., Du ha en massa olika saker som du vill hinna med, men din kollega är inte lika snabb som du och det gör att ni hamnar efter i schemat.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Idag tvingar du en kollega att lyssna på dig. Den här personen är väldigt nonchalant, särskilt mot dig, men nu är ditt tålamod nådd. Du säger ifrån.

 

Kräftan 22/6-22/7

Månen påverkar dig och det gör dig känslomässigt labil. Du hart pendlar mellan lycka och melankoli utan att veta riktigt varför. En person från det förflutna dyker allt oftare upp i dina tankar.

 

Lejonet 23/7-23/8

Idag har du möjlighet att gör något riktigt snällt för någon annan. Det handlar om en osjälvisk uppoffring som kan förändra vardagen för en medmänniska.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Dagen blir ganska lång. Du börjar tidigt för att kunna gå hem tidigt, men halvvägs genom den här måndagen ger du upp den tanken. Kvällen blir lugn och skön.

 

Vågen 24/9-23/10

Just nu får du mod av Mars och det hjälper dig att konfrontera en kollega som hela tiden pikar dig. En vän vill att du ska ge henne smakråd och det gör du gärna.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du känner dig ovanligt självsäker idag. Du har fått beröm av en kollega eller chef och det gör dig gott. Din karisma lockar en fram en beundrar som mer än gärna flirtar med dig.

 

Skytten 23/11-21/12

Ditt usla humör går ut både över dina kollegor och över din partner. Du har ingen kontroll på dina känslor utan de pendlar fram och tillbaka just nu. Försök att räkna till tio innan du exploderar.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du längtar efter stabilitet och vardagslunk i ditt liv. Det har varit lite för turbulent den senaste tiden för att det ska passa ett jordtecken. Nu behöver du varva ned.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Det verkar som du har någon form av tvist med en granne eller en kollega. Det här är något som en opartisk domare måste ta ställning till. Ni kan inte lösa det på egen hand.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du trotsar dig egen rädsla idag och gör något som du egentligen inte alls vill. Det har tagit dig lång tid att samla mod, men nu när du vågar så blir du väldigt stolt över dig själv.

 

 

 

Annons