Tisdag 26/5

08 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Under tisdagen får du chansen att säga nej till ett förslag som du inte gillar. Gör din röst hörd, om du tiger nu så kommer du aldrig att få som du vill. Unna dig något du längtar efter.

 

Oxen 21/4-21/5

Din karaktär är svag just nu, du måste försöka att övertala dig själv att låta bli frestelser. Egentligen är det enklaste sättet att helt undvika att utsätta sig för potentiella frestelser.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Idag har du möjlighet att börja om från början med en person som det blev fel med första gången ni möttes. Det är sällan man får chansen att göra ett första intryck en andra gång.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du övertalar en vän att göra något som han/hon egentligen inte vill och det kan bli jobbigt för er vänskap. Han/hon ifrågasätter dina intressen och det med all rätt med tanke på ditt beteende.

 

Lejonet 23/7-23/8

Idag chanser du mycket och det blir både bra och dåligt. Du har ingen riktig koll på hur mycket du kan fuska utan att det påverkar resultatet. Men du lär dig vart efter du försöker.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Dagen blir bra. Du får möjlighet att ta tag i en del saker som du halkat efter. För första gången på länge känner du att du är ikapp. En vän vill be om ursäkt för något som han/hon gjort.

 

Vågen 24/9-23/10

Du är mycket mån om din familj just nu. Du påverkas Av både Månen och Venus vilket gör att du söker dig tillbaka till dina rötter. Du vill visa dina nära att du uppskattar dom.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Just nu är du lite aggressiv, och det är bra på jobbet men inte så lämpligt hemma. Du borde försök att tona ned din attityd när du umgås med dina vänner.

 

Skytten 23/11-21/12

Under dagen hinner du inte med en uppgift utan skjuter upp den till morgondagen. Det är ett dåligt beslut eftersom just den här saken måste avslutas idag.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du har svårt att acceptera att din vän och du tänker olika i en viss fråga. Du är så van vid att ni alltid är överrens att den lilla osämjan påverkar dig mer än du vill erkänna.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Det är dags att lämna trygghetszonen och pröva dina vingar. Du har tagit det säkra före det osäkra under en så lång tid att du har glömt hur det känns att flyga.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Dagen börjar bra och slutar bra, kaoset däremellan är lätt att glömma bort. En kollega kommer med ett råd som du kan få stor användning för om du bara följer det.

 

 

 

Annons