Onsdag 27/5

08 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Du har en del att göra på förmiddagen, men efter lunch lugnar det ned sig och du kan njuta av en stillsam eftermiddag. En kollega vill ha hjälp med ett klurigt problem.

 

Oxen 21/4-21/5

Idag måste du använda hela din kreativa förmåga och din list om du ska övervinna de problem som du stöter på. Det viktigaste är att du behåller ditt goda humör.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Onsdagen handlar om att våga göra något som du normal sett inte gör annars. Du har svårt att ta risker just nu, och det är något som du jobbar på. I vanliga fall är du lite för riskbenägen.

 

Kräftan 22/6-22/7

När du påverkas av Månen så blir du mycket mer intensiv som person. Både din bra och dåliga sidor förstärks. Idag kommer du att möta en person som lockar fram det bästa i dig.

 

Lejonet 23/7-23/8

Just nu är du ganska tjurig. Du har svårt att acceptera att saker inte blir som du vill att dom ska bli. Du är van att få igenom dina idéer utan att möta något motstånd.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Dagen blir trevlig, social men lite stressig. Du har mycket som du vill hinna med så det blir inte så mycket småprat med dina kollegor som du skulle vilja. Du måste jobba.

 

Vågen 24/9-23/10

Någon får di att känna dig varm inombords. Det kan vara en tillfällig attraktion, eller så är det någon som du verkligen är intresserad av. Njut av känslan.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du har svårt att trappa ned tempot, fast du inte behöver jobba så hårt som du gör. De flesta rutiner fungerar nu och egentligen kan du luta dig tillbaka och njuta av det du åstadkommit.

 

Skytten 23/11-21/12

Du är intresserad av en person på jobbet med du vet inte hur du ska närma dig honom/henne. Ett bra förslag är att kolla upp om personen ifråga är ledig till att börja med.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Just nu grubblar du mycket och ibland kan du bli lite melankolisk. Dina vänner är viktiga för dig, de fungerar som distraktion när du känner dig deppig. Du har en stor bekantskapskrets.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Just nu funderar du över ditt jobb. Du trivs inte riktigt med det du sysslar med idag eftersom du inte kan utnyttja din kreativa sida till fullo. Du vill ha fler utmaningar.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Var försiktig med vad säger idag. Pluto är lite nyckfull just nu så det slinker ut en och annan groda ur munnen på dig. Om du inte ser upp kan du såra någon du tycker om.

 

 

 

Annons