Torsdag 28/5

08 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Idag hinner du med det mesta som du vill göra. Du har energi från Solen och den gör dig mycket mer effektiv än vanligt. Du känner dig duktig.

 

Oxen 21/4-21/5

Det finns en kollega som har slutat nyligen och som du saknar förfärligt mycket. Kanske borde du kontakta honom/henne och se om ni kan umgås lite privat istället.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du gillar skvaller och det kan orsaka problem för dig idag. Du får nys om något som du borde hålla tyst med, men frestelsen att föra det vidare kan bli för stor.

 

Kräftan 22/6-22/7

Just nu tvekar du när det gäller att tacka ja till en fest eller middag. Visst vill du gå, men samtidigt känner du att du har mycket på jobbet just nu. Tänk på dig själv för en gångs skull.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du är inte särskilt morgonpigg så du blir grinig när du tvingas ur sängen för tidigt. Torsdagen startar i ottan och det medför ett ganska buttert Lejon. Det positiva är att dagen blir riktigt bra.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Det ser ut som du har fastnat mellan två val igen. Du brukar normalt sett inte vara särskilt velig, men just nu influeras du av ditt granntecken Vågen och det gör att du inte klarar av att välja.

 

Vågen 24/9-23/10

Idag har du möjlighet att prata lite med din flirt. Bara känslan av den kemi som finns mellan er livar upp den här torsdagen. Du har gjort dig extra fin på morgonen och han/hon noterar det.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Under dagen för du möjlighet att betala igen en tjänst som en kollega har gjort dig. Du tycker det är skönt all slippa stå i skuld till någon, även om det är till en bra kompis.

 

Skytten 23/11-21/12

Under dagen får du möjlighet att rätta till ett fel. Du kan göra det diskret så att ingen märker att du klantat dig. Det gäller bara att du är uppmärksam på detaljer.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Just nu har du svårt att acceptera hjälp från dina närmaste. Du vill stå på egna ben eftersom det är viktigt för din självkänsla. Förklara hur du känner för din familj.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Dagen blir händelserik. Du hinner med både att skratta och gråta innan du kryper ned i sängen på kvällen. Just nu är du väldigt lättrörd och det beror på Månens inverkan.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du ser fram emot att umgås med en av dina vänner. Ni har inte setts på länge så du har en hel del att ta igen. Kvällen blir betydligt senare än du tänkt dig och det kommer du ha igen imorgon.

 

 

 

Annons