Fredag 29/5

08 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Under fredagen måste du rätta till ett misstag som en kollega gör. Se till att vara varsam med hur du påpekar felet. Den här personen tar inte kritik särskilt bra.

 

Oxen 21/4-21/5

Det blir en förändring på jobbet och det blir både till för och nackdel för dig. Du tycker att det du gör är roligt, men nu får du chansen att få mer variation och det tilltalar dig ännu mer.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Dagen blir trevlig och kvällen galen. Du gillar verkligen att umgås med dina vänner, särskilt när du är på så gott humör som du är idag. Du vill vara i centrum.

 

Kräftan 22/6-22/7

Ifrågasätter du din väns omdöme får du räkna med mothugg. Ni är inte alls överrens i den här frågan, den är bara att acceptera. Du måste hitta en mellanväg.

 

Lejonet 23/7-23/8

Idag mår du toppen. Du älskar fredagar eftersom de får dig att känna dig så fri. Kvällen ser lugnare ut. Du laddar inför morgondagen. Då verkar det vara party på gång.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Just nu vill du vara ifred. Du har ett behov av att reda ut dina tankar. Det är något som du inte trivs med, det kan vara ditt förhållande, ditt boende eller ditt jobb.

 

Vågen 24/9-23/10

Var inte arg på dig själv för att du gjorde ett misstag. Alla kan vi göra bort oss ibland. Tänk på att dina vänner gillar dig som du är, med brister och allt.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du mår som bäst när du vet att du har en ledighet att se fram emot. Just nu går det tungt på jobbet. Fredagen ser ut att bli trevlig, särskilt kvällen.

 

Skytten 23/11-21/12

Idag tänker du inte låta något förstöra ditt goda humör. Du mår verkligen toppen och du njuter av varje sekund. En person på jobbet intresserar dig väldigt mycket.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du arbetar hårt, men klaga inte, du har valt det själv. Ibland kan du upplevas som gnällig och det beror på att du just beklagar dig över självpåtaget ansvar.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Din humor är lite udda så ha överseende med att inte alla förstår den. De som är dina vänner uppskattar dina skämt och det är det viktigaste. Kvällen ser ut att bli lugn och skön.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Pluto flirtar fortfarande med ditt tecken så räkna med det sedvanliga kaoset som följer i den lilla, men mycket retsamma himlakroppens spår. Det som är bra är att det är en positiv påverkan.

 

 

 

Annons