Lördag 30/5

08 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Idag får du inte som du vill och det retar dig. Oftast kan du manipulera dig till att få igenom din vilja, men idag stöter du på en tvärnit. Du måste lösa problemet på ett annat sätt.

 

Oxen 21/4-21/5

Dagen blir lugn och skön. Ingen stör dig och du känner dig nästan lite bortglömd. Egentligen vill flera personer träffa dig, men de är rädda för att störa.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Under lördagen får du möjlighet att vila upp dig ordentligt. Du behöver en paus, för ditt schema är ofta fullbokat och det är sällan du unnar dig att andans ut.

 

Kräftan 22/6-22/7

Just nu är du på rätt så dåligt humör och det beror delvis på Uranus. Uranus tenderar att locka fram det värsta i oss, särskilt när han har den position som han har just nu.

 

Lejonet 23/7-23/8

Idag är det fest, glamour och glitter som gäller. Du gillar att skina och du vill verkligen vara i centrum. En annan stjärna försöker stjäla ditt rampljus och det retar dig.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du har inte kommit till rätta med problemet i ditt liv och det tynger ned ditt humör. För att må bättre måste du försöka hitta något roligt at göra. En ny hobby kanske skulle muntra upp.

 

 

Vågen 24/9-23/10

Dagen börjar rätt så sent. Du är lite trög i starten idag, men det är helt okej efter en lång och jobbig vecka. Eftermiddagen ser mer social ut. Du träffar vänner och tittar i affärer.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Lördagen handlar om att inte bli arg för småsaker. Ditt humör ligger dig ofta till last och det är dags att du tar itu med ditt temperament. Din partner kan fungera som ett billplank.

 

Skytten 23/11-21/12

Just nu har du svårt att varva ned. Unna dig att slappa framför Tv utan dåligt samvete. Ofta så känner du att du inte tar till vara på din fritid så som du borde, men att slappa är verkligen att vara ledig.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Var rädd om dina pengar. Det ligger en hel del utgifter i slutet på månaden så då gäller det att ha pengar kvar. En vän vill gärna hjälpa dig, men du känner att du måste försöka klara dig själv.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Under dagen får du möjlighet att avsluta en hel del projekt som du påbörjat. Du tycker det är skönt att hinna med lite på helgerna så att du kan vara ledig på riktigt när du har semester.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Under lördagen hinner du inte med det du ska göra utan tvingas att skjuta upp vissa saker till söndagen. Det blir ett irritationsmoment eftersom du räknat med att vara ledig i morgon.

 

 

 

Annons