Söndag 31/5

08 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Idag har du chansen att riktigt ta igen dig. Du njuter av att inte vara uppbokad utan kan göra vad som faller dig in. En vän är upprörd över något som du inte kan hjälpa hennes med.

 

Oxen 21/4-21/5

Ibland tycker du att söndagarna går alldeles för fort och det gör du idag. Du hinner knappt blinka så är det kväll och måndagen står inför dörren. Just nu är du rätt så trött.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du planerar ett miljöbyte inom en snar framtid. Oavsett om det är en resa, eller bara en kortare utflykt så ser du fram mot det här avbrottet i vardagen.

 

Kräftan 22/6-22/7

Idag har du chansen att prata med en viss person om hur du verkligen känner. Du har skjutit upp det här samtalet för du vill inte riskera att bli borgjord, men nu har du ingen ursäkt längre.

 

Lejonet 23/7-23/8

Söndagen blir lagom avslappnad. Du är inte på topp eftersom kvällen blev betydligt senare än du tänkt dig. Nu vill du bara slöa och mysa framför tv.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Under söndagen bestämmer du dig för att gå vidare. Dit liv har avstannat i viss mån och nu vill du få fart på det igen. Du gillar inte när det går slentrian i vardagen.

 

Vågen 24/9-23/10

Pengar är ett ständigt bekymmer just nu. Hur du än försöker verkar det hela tiden finna fler utgifter än inkomster. Kanske är det på tiden att du satte diig ned och gick igenom din ekonomi.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Dagen blir ganska jobbig. Du måste ta tag i ett relationsproblem och det blir ingen lätt sak att lösa. Det viktigaste är att du behåller ditt lugn vad som än sker.

 

Skytten 23/11-21/12

Under söndagen hinner du med både nytta och nöje. Det finns en del mindre jobb som du måste avsluta och det gör du tidigt på dagen så att du får tid över att slappa.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du får inte vara allt för dömande mot din vän. Han/hon har rätt att ha sina egna åsikter även om de inte överensstämmer med dina. Ibland är du för envis för ditt eget bästa.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Dagen blir intensiv, men på ett trevligt sätt. Du hinner med att umgås både med din familj och med dina vänner, något dom det sällan finns tid för i veckan.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Unna dig en riktigt ta han om dig själv dag idag, Det är sällan du bara gör sånt som du tycker är kul utan att ta hänsyn till andra. Idag har du möjlighet att vara helt egoistisk.

 

 

 

Annons