Solmys och vårfrossa

09 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

När det gäller Tvillingen/Stenbocken som ville återförarnas med sin Vädur. Som par passar ni sådär, är din tvillingsida mer framträdande än din asc så har ni en bättre chans som par. Egentligen skulle jag råda dig att söka ngn annan, en Våg eller Vattuman skulle nog passa din personlighet bättre och oftast finns det en anledning till att ett förhållande tar slut. Fundera över varför det inte funkade första gången och om förutsättningarna ändrats sedan dess.

När det gäller Lejon och jobb så har du chansen att helt byta inriktning, men det kräver en insats från dig. Kanske ska du fundera på att börja plugga igen, eller finns det ngt annat som du velat pröva på? Nu har du chansen att förändra ditt liv, men kom ihåg, det blir inte enkelt och initiativet måste komma från dig.

Jag förstår attraktionen till en Skytt, även om det inte är den bästa kombinationen för en Skorpion. De goda nyheterna är att det är en jättebra kombination med en annan Skytt så det beror på hur mycket du influeras av ditt granntecken.

Just nu känner jag vilken härlig inverkan våren har på mig, jag är verkligen ett riktigt vårbarn, både teckenmässigt och mentalt. Hurra för sol & värme.

🙂

Felicia 

Annons