Tack för alla frågor

11 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

När det gäller Väduren och hans/hennes karriärsval är det viktigt med ett arbete där du känner att du gör skillnad. Väduren vill ha stimulans och söker sig ofta till miljöer som är rätt så självständiga. När det gäller dina val av ämnen som du läser så är jag inte särskilt förvånade. Vädurar är ofta nyfikna på det mesta och älskar att sätta i gång olika projekt (som att börja läsa ett ämne), tyvärr blir de lätt uttråkade och då avslutar dom inte det dom påbörjat. Ledarskap tror jag på, Vädurar är naturliga ledare inom alla områden och det ger dem möjlighet att påverka sin arbetssituation vilket också är viktigt.

Oxar har ett turbulent år, särskilt inom arbetet eftersom de berörs av faktorer som styrs utifrån och som dom inte själva kan påverka. Tyvärr passar inte den här typen av kaos speciellt bra med Oxar eftersom de vill ha stabilitet och trygghet. Rikta in dig på vad du vill med ditt liv och fokusera på det i dina mål. Bekymra dig inte så mycket om saker som ligger utanför din kontroll.

Annons

När det gäller de båda Vågarna så är era partnersval bra. Både Våg/Våg och Våg/Lejon har alla förutsättningar att fungera.Vågen är ett anpassningsbart tecken och passar med alla utom Skorpion  och Stenbock.

Sedan har jag två frågor som berör Lejon. Lejon och Vädur är en underbar kombo. Det är båda intensiva och passionerade tecken som passar med varandra. Lejon och Stenbock kan fungera, men det är ett förhållande som måste arbetas mycket på. Inga jordtecken gillar att visa sina känslor öppet, de är måna om sin integritet vilket klingar illa med Lejonet passionerade natur. Prova med andra eldtecken istället. Vädur, lejon och Skytt brukar passa bra ihop.

Till sist har vi Jungfrun som undrade lite över framtiden. Jungfrun passar bra inom all typer av media, (Merkurius tillsammans med deras intellekt ger dem en skarp penna). De gillar att bestämma, men de är inte naturliga ledare vilket gör att de passar bättre som en chef på mellan nivå än i den verkliga toppen. Andra yrken som passar bra med jungfrun är läkare, lärare. Tjänar Jungfrun bra med pengar finns det risk att de investerar allt de tjänar i aktier och glömmer att pengar faktiskt är till för att roa sig med 🙂 Som partner är det bästa valet ett annat jordtecken, Oxe, Stenbock eller an annan Jungfru.

🙂

Felicia

Annons