Inbiten PC-människa

20 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Jag vet att Mac föredras inom journalistvärlden, men själv har jag haft PC sedan Hedenhös så jag tror att det är effektivare att hålla sig till något som man redan behärskar, ni vet det är ju det där med att lära gamla hundar sitta 😉

Nu till några frågor. Väduren går en turbulent sommar till mötes arbetsmässigt. Det cirkulerar mycket konkurrenter omkring dig just nu så du måste vara på hugget om du ska ha chansen att komma någon vart. Hälsan ser stabil ut under större delen av året förutom ett par energisvackor och när det gäller kärlek så är frågan om du verkligen är mogen för något annat än flirtar?

När det gäller den eftertänksamma Jungfrun så förstår jag dig precis. Jungfru och Skyttar är inte den bästa av världar, kanske främst för att Skytten är intensiv och impulsiv medan Jungfrun vill ha kontroll över sitt liv och har svårt att släppa loss helt. Det kommer att krävas en hel del från båda parter om det här förhållande ska lyckas. Du måste behålla Skyttens intresse (som kan vara väldigt flyktigt) och han måste respektera ditt behov av integritet .

Till sist när det gäller Månadshoroskopet så läggs det upp från redaktionen. Jag kan inte påverka när dom väljer att publicera det, tyvärr.

🙂

Felicia

Annons