Ge inte upp

24 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Bara för att två soltecken inte är en bra kombination så behöver det inte betyda döden för förhållandet. Ibland får man kämpa lite mer, men det kan det vara värt i slutet. Jag gör bara en snabb bedömning på ditt och din respektive soltecken, inom astrologi så finns det många fler aspekter att ta hänsyn till om man gör en mer djuplodande analys. Soltecknet är bara en del av din och din partners personlighet. Ofta markerar soltecknet det mer utpräglade dragen hos en individ, men i vissa horoskop kan soltecknet vara väldigt nedsatt och då påverkas man ofta mycket av asc istället. Om du känner att du hör ihop med den här personen så lita till din instinkt. Ta till astrologin när det blir motigt för er. Genom att lära känna din partner soltecken kan du få en ökad förståelse varför han reagerar som han gör i vissa situationen och den insikten kan stärka er relation.

När det gäller Fiskar så ska du satsa på ett kreativt arbete eller ett vårdande arbete. För stränga ramar kan göra att du känner dig instängd, så det är bra om du har en viss frihet i att komma och gå som du vill. Struktur och organisation är inte Fisken starka sida så du bör undvika yrken som tvingar dig att ha en pedantisk ordning. Medkännande yrken som advokat, psykolog eller inom religion (som lärare eller kanske präst)ger dig utlopp för din medfödda empati. Även kreativa yrken som målning, att producera vackra föremål passar Fisken om de får hjälp att sälja sakerna de gör.

När det gäller Kräftor så var det mer seriösa relationer som har störst chans att etablera sig till årsskiftet. När det gäller lek, flirt och dating så finns det goda chanser i sommar om du vågar bjuda på dig själv. Det mesta hänger på dig.

😉

Felicia

Annons