Tisdag 2/6

25 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir rätt så jäktig. Du hinner inte med det du tänkt dig utan får be om hjälp. Svälj stoltheten och tänk på produktiviteten istället. Det är inte ett tecken på svaghet att be om hjälp. Tvärtom.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag bör du ta ställning till hur du ska motivera en arbetskamrat som inte har någon riktig entusiasm. En vän vill att ni ska träffas på eftermiddagen, den kan bli en skön avkoppling för dig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du satsar på att bara vila upp dig så mycket som möjligt idag. Även om du jobbar så väljer du att medvetet sänka tempot till en behaglig nivå. En av dina chefer verkar vara bortrest just nu.

 

Kräftan 21/6-22/7

Ekonomin bekymrar dig just nu. Du har alldeles för många utgifter så du vet inte hur du ska få råd med semestern. Har du tur kan du få erbjudande om extraarbete den närmaste tiden.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Dagen går fort. Du är motiverad och du gillar det du gör. Tyvärr blir ditt humör sämre när en av dina chefer ger dig kritik som du tycker är oberättigad. Du känner att du borde får ros istället för ris.

 

Jungfru 23/8-22/9

Din personlighet är inte den bästa just nu. Uranus gör dig mer lynnig än vanligt och det får dig att bli riktigt irriterad när du egentligen inte borde reagera nämnvärt. Din partner försöker hjälpa dig

 

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen handlar om att var flexibel på jobbet. Du måste kunna göra mer än ditt eget jobb. Samarbete är nyckeln till att den här dagen ska lyckas. Visa att du kan agera.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du mår riktigt bra just nu. Du njuter av att ha massor av vänner omkring dig, både på jobbet och privat. En person som du inte har sett på länge tar kontakt med dig och du blir förvånad.

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen börjar inte så bra, men slutar bättre. Du får en sen start och det gör dig stressad tredan innan du kommer till jobbet. Som tur var har du en chef som muntrar upp dig med lite bra nyheter.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du undrar över en av dina vänner beteende. Hon/han har hållit sig lite för sig själv den senaste tiden och du misstänker att något är fel. Fråga rakt ut istället för att gå som katten kring het gröt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen börjar bra. Du är både engagerad och pigg vilket underlättar när du stöter på problem. Tack vare din snabbtänkthet så undviker du och en kollega att hamna i trassel för någon annans.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu har du ingen lust att göra någonting.  Du är inne i en mindre energisvacka som bara vara några dagar, men som kan ställa till det för dig. Försök att göra sånt som du tycker är roligt.

 

 

Annons