Onsdag 3/6

25 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har en del frågor som du vill ha svar på, men just nu är tålamod en dygd. Om du drivar fram svaren för fort så kan du få ett negativt besked som egentligen kunde undvikas.

 

Oxen 20/4-20/5

Du tar ställning till hur mycket arbete och tid som du ska orka lägga ned på en person som inte visar dig någon tacksamhet. Just nu känner du att du vill ha lite uppmuntran för det du gör.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du satsar på att ha högt tempo idag. Du vet att om du ligger bra till så här tidigt i veckan så kommer det att gå galant på fredag och du kan gå hem tidigt från jobbet. Du gillar att ligga steget före.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag vill du inte vara social. Det ligger ett stråk av sorg över ditt tecken och det gör dig lite svår att umgås med. Får du bara vara för dig själv en stund så brukar du kunna komma ur din svacka.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du vågar ge lite mer av dig själv på jobbet. Efter att ha fått uppskattning från en chef så känner du att du är på banan igen. Tyvärr har du svårt att komma överrens med en kollega. Ni är för olika.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du tar en sak i taget idag och det är bra eftersom du är så okoncentrerad. Något i ditt privatliv distraherar dig. Kanske är du förälskad eller så planerar du något roligt i helgen.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir lång och du känner dig väldigt trött när det äntligen är kväll. Du har slitit hårt för att lyckas lösa ett problem som har ställt till det på jobbet för dig. En vän muntrar upp dig med lite skvaller.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen handlar om att visa respekt för dina arbetskamrater. De kanske inte är lika klyftiga eller lika snabba som du, men de vet vad de ska göra och de försöker att göra sitt bästa.

 

Skytten 22/11-21/12

Under dagen får du möjlighet att göra något riktigt roligt. Det enda du ska tänka på ar att inte irritera en kollega som inte har samma tur som du har. Har du en partner kan kvällen bli romantisk.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen hinner du med en hel del. Du tycker att det är roligt att få mycket gjort så att du har tid över för detaljer under torsdagen och fredagen. Just nu vill du visa vad du går för.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du mår som du förtjänar just nu. Hade du tagit bättre hand om dig själv så hade du mått bättre. En bekant har problem med något där du har breda kunskaper. Hjälp till så kommer du ha igen det senare.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Din förmåga att få människor att känna sig skuldmedvetna kommer till pass idag. Genom att agera lidande kan du vinna oväntade fördelar på jobbet. Du utnyttjar din teatraliska sida.

 

 

 

Annons