Torsdag 4/6

25 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har inga problem att säga ifrån idag. Du vet vad du vill och du tvekar inte att göra din röst hörd. En vän hjälper dig med att fatta ett krångligt beslut. Hon har varit i din sist tidigare.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu har du ont om idéer och det irriterar dig. Satsa på med det du kan istället. Ibland behöver man få lite lugn och ro innan man kan skapa nya saker. Sluta stressa och börja varva ned.

 

Tvillingarna 21/58-20/6

Den här dagen lockar till lättja. Oavsett om du arbetar eller är ledig så känner du inte för att göra någonting vettigt. Helst skulle du bara vila upp dig, men du måste ta tag i en del praktiska saker .

 

Kräftan 21/6-22/7

Ditt humör är väldigt instabilt just nu och det bror på en sämre relation till Uranus. Försök att behärska dig och ignorera din lust att slå till alla som på något sätt kritiserar dig.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du veta att du måste ta det lugnt med en kollega som inte mår riktigt bra, plocka fram dina diplomatiska talanger och försök att få den här personen på gott humör så blir dagen bra.

 

Jungfru 23/8-22/9

Tveka inte om du råkar in i diskussion idag. Det är när du framstår som velig som din motståndare sätter in det dödande hugget, var rakt på sak och argumentera logiskt. Tänk på att du verbalt begåvad.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen får du möjlighet att reparera en skada som du oavsiktligt orsakat i början på veckan. Du blir glad över den här möjligheten att få rätta till felet. Oftast så får man ingen andra chans.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu händer det inte så mycket i ditt liv. Det är torka både när det gäller socialt umgänge och kärlek. Vill du att den ska bli ändring måste du aktivera dig. Räkna inte med att någon annan tar första steget.

 

Skytten 22/11-21/12

Idag ifrågasätter du din omgivning. Alla känns fel, även det som du vet är okej. Du måste lita till logiken eftersom dina känslor löper amok. Erfarenhet är något som är bra att att till en dag som denna.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är det mest vänner och familj som gäller. Även om du jobbar så lägger du mer fokus vid dina arbetskamrater än vid det arbete som du utför. Du gillar att vara i centrum för uppmärksamhet.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag ska du stå på dig när du märker att något är fel. Om du låter dig övertygas om motsatsen får både du och dina kollegor ta konsekvensen av det här misstaget imorgon. Var glad över din upptäckt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Redan på morgonen känner du att du inte gillar den här dagen. Något känns fel, men du kan inte sätta fingret på vad det är. Förmodligen så är din intuition ovanligt skärpt just nu.

 

 

 

Annons