Fredag 5/6

25 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Fredagen är den dag i veckan då du tillåter dig att slappna av på jobbet. Idag kan det till och med hända att du kommer lite sent. Du tycker att det är roligt att umgås med nya personer idag.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är på strålande humör. Din partyanda infinner sig oftast tidigt en fredag morgon och håller i sig hela dagen. Tyvärr blir inte kvällen särskilt sen eftersom du är trött efter att ha jobbat en hel dag.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir lite seg, särskilt i slutet. Du har inte så mycket att göra så timmarna segar sig framåt med myrsteg. Försök att utnyttja den här lugna perioden till sånt du inte hinner i vanliga fall.

 

Kräftan 21/6-22/7

Utan att tänka på det har du lyckats förolämpa en kollega. Egentlige handlar det kanske mer om du har sagt något lätt kränkande, men det här är en mycket seriös person och han/hon har ett gott minne.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du hinner med mer än du tänkt dig på förmiddagen och det gör att du kan det riktigt lugnt på eftermiddagen. Du får chansen att testa ett par saker som hitintills bara varit en idé hos dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att ta det lugnt just nu. Någon har lyckats stressa upp dig rejält och du klarar inte av att varva ned så mycket som du skulle behöva göra. Ibland är du väldigt nervös av dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Du är på toppenhumör idag. Det verkar som du planerar något riktigt roligt ikväll. En vän har ett förslag på ytterligare an aktivitet, men var realistisk. Hinner med båda två?

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu påverkas du positivt av Pluto och det ger dig mer styrka och mer vilja. Du orkar ta tag i både arbetsrelaterade problem och problem hemma. Det här är en bra dag att rensa luften.

 

Skytten 22/11-21/12

Du njuter av att bara vara. Just nu flyter du omkring i en rosa dimma knatat med solsken. Oavsett om det är en förälskelse eller om du bara är berusad av livet så måste du försöka att fokusera dig.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir lugn. Du arbetar på i ett raskt tempo för att komma hem tidigt, men något tvingar dig att ändra dina planer. När kvällen kommer är du trött och vill bara krypa ned i sängen och sova.’

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir produktiv för din del. Du hinner med en heldel både på jobbet och hemma. Det kan vara så att du ska bort senare ikväll, så tänk på att inte vara helt utmattad när du kommer dit.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu känner du dig hängig och trött. Det verkar som alla försök att muntra upp dig gör dig på ännu sämre humör. En vän har en fråga angående en gemensam bekant. Svara ärligt.

 

 

Annons