Lördag 6/6

25 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir bra. Du är mycket utomhus och du njuter av att andas frisk luft. Just nu har du mycket jord i ditt tecken och det ger dig gröna fingrar. Varför inte testa att odla något hemma.

 

Oxen 20/4-20/5

Du tvingar dig upp tidigt på morgonen fast du är jättetrött. Ditt problem är att du inte riktigt orkar med allt du lovat idag. Säg som det är, din omgivning kommer att förstå hur du känner dig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Allt är inte en tävling så sluta upp att se det så. Försök att ha en trevlig dag där du inte behöver vara bäst på något. En eller två kompisar kan överraska dig idag. Visa att du uppskattar deras omtanke.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att umgås med familjen och med din partner om du har någon. För dig är dina närmaste det som du bryr dig mest om och du försöker att visa dina känslor så mycket du kan.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Idag får du chansen att verkligen skina. En vän från det förflutna står plötsligt framför dig och du har chansen att visa precis hur lycklig och lyckad du är. Det här är en möjlighet som du väntat på.

 

Jungfru 23/8-22/9

Ekonomin bekymrar dig just nu. Det kan vara privat eller på jobbet. Oavsett inom vilket område så håller tankarna på den ekonomiska situationen dig vaken på nätterna. Du har svårt att sova.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag har du chansen att hinna med lite hemma. Veckan har varit ganska jobbig och oftast har du bara hamnat framför tv när du kommer hem, för trött för att göra någonting. Nu har energin återvänt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bra. Du umgås med några av dina närmaste vänner och ni vältrar er i nostalgi. Det var länge sedan du hade så här kul eller kunde slappna av så mycket. Kvällen blir lika bra som dagen.

 

Skytten 22/11-21/12

Lördagen blir ovanligt slapp. Du orkar inte engagera dig i någonting utan flyter med strömmen. Din partner tycker du är väldigt lat just nu.  Han/hon får ta det mesta ansvaret hemma.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du unnar dig en riktigt rolig dag då du slipper bekymra dig och hälsa och pengar utan bara kan njuta av stunden. Det är få gånger som du kan skjuta upp all oro till senare, så njut.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir lagom avslappnad. Du gör både nytta och hinner med att lata dig lite. Det blir en trevlig dag då du umgås med dina vänner och med din familj. Glöm inte att ringa någon som väntar ett samtal från dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du chansen att göra vad du vill så gör det. Ofta blir du handlingsförlamad när du har en helt obokad dag. Unna dig lite lyx. Ta med en vän ut på stan och köp något fin till dig själv.

 

 

Annons