Söndag 7/6

25 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har mycket du vill hinna med idag. Det kan röra sig om åtaganden i en förening eller bara något privat engagemang. På kvällen inser du att du glömt något viktigt. Det blir en lång kväll.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lyxigt slapp. Du slipper arbeta utan njuter av att bara ta det lugnt. En vän har ett förslag som du gärna hänger med på. Det ger dig lite omväxling, något som du verkligen behöver.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag ligger det gräl i luften, särskilt hos tvillingar födda mellan 15/6-19/6. Ni har en extra dålig influens som påverkar först och främst ert humör, men också er förmåga att tänka logiskt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Var inte allt för envis idag. Ibland är det bättre att använda sig av diplomati istället för krav. Visa att du har förmågan att både ge och ta. Din vän kommer att uppskatta dina försök till kompromiss.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Dagen blir bra du lever för stunden och bryr dig inte så mycket om vad som händer imorgon. Är du singel finns det chans ser till en liten flirt på eftermiddagen. Din karisma är ovanligt stark just nu.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska intensiv dag för din del. Du har haft så mycket den senaste tiden att du inte hunnit med att fundera. En person som du bryr dig om har ett förslag angående din framtid.

 

Vågen 23/9-22/10

Du trotsar din rädsla idag och det är bra, vanligtvis har du svårt att pressa dig själv, men nu får du energi och vilja från mars som hjälper dig att prestera mer än du egentligen behöver.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag har du chansen att göra något riktigt trevligt med en vän. Sabba inte det här genom att bli sen. Du har haft svårt att komma i tid den senaste tiden och det irriterar både dina vänner och dina kollegor.

 

Skytten 22/11-21/12

Idag skaffar du dig erfarenhet inom ett nytt område. Det är något som du velat pröva på men som du inte haft tid att utforska tidigare. Nu uppenbarar sig det perfekta tillfället för den typen av äventyr.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lugn. Du hinner med en hel del utan att stressa. Eftermiddagen och kvällen handlar om att umgås med familjen. Det är avslappnat och trevligt. Du njuter av en kravlös tillvaro-

 

Vattumannen 20/1-18/2

Din nyfikenhet kan bli ditt fall. Du har svårt att inte lägga dig i vad andra gör fast du vet att du inte har med saken att göra. En vän vill att du följer med henne/honom ut ikväll.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det en riktigt långtråkig dag. Du orkar inte riktigt ta tag i allt som bekymrar dig eftersom du är så deppig. Det här blir den sista tunga dagen på länge, imorgon vänder ditt humör och du mår bättre.

 

 

Annons