Måndag 8/6

25 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Måndagen är starten på veckan och då är det viktigt att du är på hugget. Om du halkar efter idag så kommer det bli fel hela veckan. Försök att agera praktiskt även i svåra situationer.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag tvekar du. Det finns en del personer som du har ett ambivalent förhållande till och idag kommer dina misstankar beträffande de här personerna bekräftas. Frågan är vad du gör år saken.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag känner du dig ovanligt självsäker. Du vet vad du kan och du är inte rädd för att visa upp dina förmågor. Din inställning motiverar dig att ge mer på jobbet än vanligt. Fortsätt i samma stil.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir ganska stressig för Kräftor födda i mitten av tecknet. Det gäller att ni håller tungan rätt i munnen när ni stöter på problem. För övriga Kräftor blir dagen lugn, på gränsen till tråkig.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Måndagen blir en bra start på veckan. Du får mer gjort än du planerat och det får dig att känna att du äntligen är på rätt spår igen. En gammal dröm ser ut att gå i uppfyllelse. Kvällen blir lugn och skön.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag aktiverar du både dig själv och andra. Du har svårt att sitta stilla och din rastlöshet beror på at negativ påverkan från bland annat Mars. Du har en nervös energi som du har svårt att få utlopp för.

 

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen ska du undvika att hamna i diskussioner som du vet att du kommer förlora. Just nu är du väldigt envis och du är beredd på att driva din vilja långt innan du ger med dig. Det kan leda till konflikt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen börjar lugnt. Du hinner samla ihop tankarna innan allt sätter igång, och det är bra, för sedan får du knappast tid att tänka. Eftermiddagen och kvällen försvinner i ett rasande tempo.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Din arbetsglädje är smittsam och den skapar harmoni på din arbetsplats. Det är ditt goda humör som lyser upp tillvaron för många av dina arbetskamrater. Du har alltid något snällt att säga.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är inte ditt tålamod det bästa. Om en person irriterar dig idag kan han/hon räkna med en rejäl utskällning. Du har helt enkelt svårt att kontrollera dina känslor just nu och det går ut över din omgivning.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Våga satsa lite av dig själv i ditt arbete så kommer du att vinna mycket. Ofta så stänger du in dina tankar och delar inte med dig av de bra idéer som du har. Du gillar inte att ta allt för stor plats.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lovande om du är en Fisk född i början av tecknet. Det finns en överraskning som kommer att förändra din vardag markant. För övriga Fiskar bli dagen okej, men inte suverän.

 

 

Annons