Tisdag 9/6

25 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under dagen kommer du att märka en förändring i stämningen på jobbet. Du inser att du inte har så stor koll på de olika grupperingarna som du trodde. Det är dags att du börjar engagera dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Du satsar på att hitta din egen väg idag. Det har varit rätt så mycket åsikter om det mesta som berör ditt arbete den senaste tiden så nu väljer du att följa ditt hjärta. Du gör ett bra val.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen har en del överraskningar i bagaget och du får räkna med att det kan bli både senare och jobbigare än du tänkt dig. Det viktiga idag är att du inte planerar för långt fram i tiden.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du vet vad du vill, men du har svårt att få fram dian åsikter eftersom det är så många andra som är bättre på att synas och höras jämfört med dig. En av dina chefer planerar en förändring.

 

Lejonet 23/7-22/8

Tisdagen blir lugn. Du arbetar mycket självständigt och det passar dig bra eftersom du kan lägga upp din dag helt efter ditt eget huvud. En vän vill ha ett råd i en fråga som berör ekonomin.

Annons

 

Jungfru 23/8-22/9

Du brukar inte lyssna på skvaller, men ibland kan du inte låta bli. Idag får du nys om något oroväckande som det är bra om du informerar dina kollegor.  Ni behöver tid att fundera.

 

Vågen 23/9-22/10

I dag påverkas du av Solen och det ger dig massor av energi och idéer. En del av dina arbetskamrater kanske upplever dig som väldigt intensiv just nu, men de vänjer sig snart vid ditt nya jag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen får du inte ta till knep och trix för att driva igenom din vilja. Om du använder dig av knep är risken stor att det kommer tillbaka till dig och det vill du inte. Var ärlig från början.

 

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen blir jäktig redan från början. Du har en sen start och tvingas att jäkta dig igenom morgonen, något som du verkligen hatar att göra. Resten av dagen påminner om morgonen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Var försiktig med vad du anförtror en kollega. Hon kan verka pålitlig, men det finns en risk att hon sticker kniven i ryggen på dig om det gagnar henne. Det här är en person som tänker främst på sig själv.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du får en del att göra på jobbet idag och du kommer inte hem så tidigt som du skulle vilja. När allt känns som jobbigast kan du börja räkna dagarna fram till semestern, då orkar du lite till.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du chansen att pröva något nytt. Var öppen för förslag om hur du bäst lyckas med det här projektet. Själv har du ingen erfarenhet så använd dig av kollegor som har det.

 

 

Annons