Onsdag 10/6

25 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du är mycket målmedveten just nu och det är bra. Genom att driva på dig själv kan du verkligen lyckas med allt som du vill uppnå. Just nu får du extra energi från den egna planeten Mars.

 

Oxen 20/4-20/5

Din förmåga att motivera andra hjälper dig att arbeta mer effektivt. Du skapar en stämning i gruppen av att det är ni mot resten av världen. Det svetsar er samman mer och gör gruppen homogen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Utan att veta om det så är du på rätt väg. Du följer dina instinkter och det är bra eftersom de är så utpräglade just nu. En vän har privata problem som han/hon behöver hjälp med.

 

Kräftan 21/6-22/7

Var inte allt för tveksam när du får ett förslag idag. Om du inte visar någon entusiasm så kan det verka som om du inte är intresserad. Säg att du behöver betänketid, men att du tycker det verkar jättebra.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Under dagen får du för dig att du ska spela en kollega ett spratt. Det faller kanske inte ut å som du tänkt dig. Var beredd på en ursäkt om du sårar din arbetskamrat av misstag.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir riktigt bra. Du njuter av att ha full kontroll igen. För dig är det viktigt att känna att det är du som bestämmer över din vardag och att det är du som väljer ditt öde, inte tvärtom-

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen tar du ställning till ett riktigt prekärt problem. Du inser att du inte har tillräckligt mycket fakta för att döma i den här frågan, men du följer intresserat med i de olika resonemangen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir intensiv och lång. Just nu är du inne i en period som handlar mycket om jobbet. Det finns väldigt lite tid över för att ha skoj. Dina vänner saknar dig och är inte sena att påpeka det för dig.

 

Skytten 22/11-21/12

Ekonomin vållar dig vissa bekymmer idag. Du har inte så mycket pengar som du skulle vilja och nu funderar du på hur du ska lösa problemet. Extrajobb är inte aktuellt just nu så du får klura ut en annan lösning.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra. Du arbetar på i lagom takt. Visst får du mycket gjort, men du stressar inte och det är det viktiga. Just nu Stenbockens tecken känsligt för alla typer av emotionell och fysisk stress.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du tvekar inte länge, utan du har bestämt dig. Det tog ett tag, men nu är du ganska nöjd med dig själv. Det är sällan som du fattar ett beslut så snabbt och inte ångrar dig minuten efter.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du möjlighet att göra någon annan glad. En vän har problem i sitt förhållande och du har en hel del goda råd att bjuda på. Unna dig en mysig kväll tillsammans med din vän då ni pratar ut.

 

 

Annons