Torsdag 11/6

25 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir jobbig. Du har en del att ta igen från början av veckan så nu gäller det att jobba hårt. En kollega ställer gärna upp med en hjälpande hand. Hon/han gillar dig och vill vara en bra kompis för dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att fatta ett beslut som berör framtiden. Kanske borde du söka hjälp och råd hos någon som du litar på. Ibland blir problemen klarare när man pratar om dem. Kvällen blir lugn och skön.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu känner du dig lite övergiven. En av dina vänner har temporärt försvunnit ut ur ditt liv och du saknar honom/henne förfärligt. Försök att aktivera dig så du slipper grubbla och vara ledsen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu har du svårt att säga ifrån ens när du är arg. Du påpekar hellre än skäller och det gör att några av dina kollegor inte tar din ilska på allvar. Du måste förklara precis hur arg och frustrerad du är.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt medgörlig idag och det gynnar dig. Normalt sett försöker du vara den som bestämmer, men nu är det någon annan som sätter reglerna och för dig är det bara att vackert finna sig i det.

 

Jungfru 23/8-22/9

Din envishet kan bli ditt fall idag. Som alla jordtecken har du svårt att ge upp även när du inser att du inte kommer klara av att lösa ett problem. Just nu förstärks dessutom den sidan i dig ytterligare.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir inte vad du förväntat dig. Ett besked av något slag uteblir och det gör dig besviken. Det är viktigt att du inte tvekar att berätta för din partner vad du känner. Tillsammans kan ni lösa det här.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Efter att ha funderat ett tag så fattar du ett avgörande beslut idag. När du äntligen kommit tillrätta med vad du vill göra så känns det bättre. Det var processen dit som var lång och tråkig.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Dagen blir kanske inte lika lugn som du hoppats på. Men den blir intressant på mer än ett sätt. En vän söker upp dig och påminner dig om ett löfte som du gett. På kvällen verkar du vara bortbjuden.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Din rädsla för att göra fel smittar av sig på en arbetskamrat. Försök att tänka positivt, det kommer du så mycket längre med än om du hela tiden gräver ned dig i det som inte är bra.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir aktiv från den stund du sätter foten på jobbet till dess att du går hem. Hemma blir kvällen behaglig. Du verkar planera någon form av resa och nu går du igenom detaljerna.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag ska du undvika negativa människor. Du smittas lätt av andras känslor så om du umgås med glada och humoristiska personer så kommer det att blir en toppendag. Det är Månen som gör dig så receptiv.

 

 

 

Annons