Fredag 12/6

25 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en häftig fredag. Du har massor av aktiviteter inplanerade efter jobbet så du är verkligen på topphumör. På arbetet ska du undvika en konflikt med en kollega, den kan bli långvarig annars.

 

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir trevlig. Du är på ditt bästa humör och på jobbet väntar bara det som du tycker är kul att göra. Har du familj så blir kvällen en myskväll framför tv, annars så umgås du med dina vänner.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir bra, men inte så bra som du hoppats på. Det finns en person som du är intresserad av, men som inte tycks gilla dig lika mycket tillbaka. Det finns en risk att du anstränger dig för mycket.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu tar du dagen som den kommer och det passar dig utmärkt. Du vill inte stressa utan passar på att njuta av långa luncher är täta fikapauser. Var på din vakt mot chefen bara, han/hon anar något.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har möjlighet att få mycket gjort idag om du bara planerar på ett bra sätt. Det är om du släpper för mycket på disciplinen som du kommer att komma hem sent. Nyckeln till att lyckas är att tänka effektivt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag är du inte rädd för att göra bort dig. Pluto gör dig mer frimodig än annars och du vågar chansa lite. Dina arbetskamrater gillar den här nya sidan av dig. Du bjuder på dig själv och du har kul.

 

Vågen 23/9-22/10

Äntligen tar du initiativet till något som kommer att göra dig stolt under lång tid. Du har tvekat länge, men nu känner du att det här är det rätta att göra. Ibland ska beslut få mogna fram.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir jättebra. Du har visserligen en del att stå i på jobbet, men inte mer än att du hinner med lite lek och skoj också. Du älskar att ha mycket att göra, så länge du hinner med. Kvällen blir social.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag har du chansen att radera bort några av de fördomar som dina gamla vänner har om dig. Ibland är det svårt att bli av med stämplar som har suttit i flera år, men nu har du möjlighet att visa att du förändrats.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir lagom aktiv på jobbet och jättekul på kvällen. Du möter nya intressanta människor och du verkar röra en hel del på dig. Kanske är du på fest eller på någon PUB.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du säger sällan nej till andra människor om du inte har väldigt goda skäl. Idag har du giltiga skäl till att tacka nej till en tråkig tillställning. Du har något mycket roligare inplanerat.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen handlar om att ta för sig. Om du inte själv tar initiativet kan det blir en vanlig kväll framför tv. Ring några vänner och ordna en sista minuten fest. Ta knytis om kassan tryter.

 

 

Annons