Lördag 13/6

25 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir trevlig. Du är inte så pigg som du skulle kunna vara, men ditt humör är på topp. Du gillar att vara ute när du mår som du mår idag så det verkar bli en riktig utomhus dag.

 

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir bra. Du umgås med vänner och familj under avslappande former. En improviserad middag förhöjer lördagskvällen för alla inblandade. En vän till familjen har roliga nyheter.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag tar du det lugnt och vilar upp dig ordentligt. Du har haft en tuff vecka och du behöver din skönhetssömn om du ska orka med resten av helgen. En vän vill att du ska hänga med henne/honom ut.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir lagom aktiv. Du njuter av att ha lite att pyssla med hemma samtidigt som du kan slöa en del framför tv utan att det stör någon. Om vädret tillåter så tar du en långpromenad på eftermiddagen.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

För dig handlar den här dagen om att våga ge utan att var säker på att få igen. Ofta så brukar du undvika att öppna upp dig om du inte är hundra procent på den andra personens känslor.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag njuter du extra mycket av att vara ledig. Du har haft en så lång och jobbig vecka att du behöver få pusta ut lite. En familjemedlem vill att du ska följa med på någon tillställning.

 

Vågen 23/9-22/10

Undrar du över en kompis beteende bör du fråga rakt ut istället för att gå och grubbla. Ibland är du för diplomatiskt för ditt eget bästa. Var rak och ärlig i den här situationen, det kommer att löna sig.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir lugn och det är precis vad du behöver. Kontrast till ditt vanliga, socialt rika liv. Det är sällan du hinner fundera så  mycket över de val som du gör, men idag har du chansen att reflektera lite.

 

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att neka en vän ditt stöd även om du anser att han/hon gjort fel. Ibland får lojalitet gå före rättvisa och idag är det ett val som du gör. Du har känt den här personen länge.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är det dina vänner som betyder mest i ditt liv bortsett från din familj. Du hänger upp din värld på ett stort socialt skyddsnät som finns där för dig i vått och torrt. Just nu vill du inte vara ensam.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen handlar om att fatta olika beslut. Du vill inte att du och din partner agerar utan att prata med varandra först. För dig är kommunikation a och o i ett förhållande. Du vill veta vad din partner tänker på.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir ganska långtråkig. Du har inget inplanerat och du har svårt att ta tag i situationen. Tyvärr kommer det ingen underhållning om du inte själv anstränger dig. Du måste visa ditt intresse.

 

 

Annons