Söndag 14/6

25 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir lagom slö. Du vill inte, behöver inte och tänker inte göra mer än nödvändigt idag. Ibland behöver du en paus för att hitta tillbaka till dig själv. På kvällen kan en vän dyka upp.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att hinna med allt som du planerar. Det dyker upp så många oplanerade aktiviteter att du inte hinner med. Försök att hålla helgen lite mer öppen. Ibland kan det vara skönt att ta det lugnt.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Nu njuter av att ta dagen som den kommer. Du undviker alla samtal som kan ha med arbetet att göra. Idag är du ledig och det tänker du förbli resten av dagen. Venus gör dig tillgänglig och social.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du tvekar att ta upp ett  känsligt ämne med din partner. Du vet att du inte borde undvika den här diskussionen, men du vet samtidigt att den kommer at tära både på dig och på ert förhållande.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen upptäcker du att din vän hållit något väsentligt hemligt för dig. Frågan är om du väljer att tala om vad du vet eller om du använder det som ett trumfkort längre fram.

 

Jungfru 23/8-22/9

Söndagen handlar om att fundera över framtiden. Du har så mycket som du skulle vilja göra, men det kräver både tålamod och planering. Det här är inte saker som ordnar sig av sig själv.

 

Vågen 23/9-22/10

Du satsar på dig själv idag. Det var länge sedan du gjorde precis som du själv vill utan att ta hänsyn till andra personers önskemål. Kvällen tillbringar du med att planera för kommande vecka.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen får du möjlighet att fundera över semestern. Har du en sambo så gör ni förmodligen upp planerna tillsammans. Du vill byta miljö under semestern, frågan är vad din partner vill.

 

Skytten 22/11-21/12

 Söndagen tar du det lugnt, för dig är det viktigt att helt kunna koppla bort jobbet när du är ledig. Har du en partner kan det blossa upp ett gräl under eftermiddagen. Det är något ni inte är överens om.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du satsar på att hinna med så mycket som möjligt idag. Genom att arbeta hårt så får du mycket uträttat på kort tid. Din envishet hjälper dig när viljan tryter. En vän kommer med många matnyttiga råd.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du undrar vart all tid har tagit vägen. Du har slitit hårt för att hinna med både på jobbet och hemma. Dagarna flyger iväg och helgen är över innan du hinner blinka. Du behöver en paus från vardagen.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du mer tid över för dina vänner. Du umgås under avslappnade former och njuter av att bara ta det lugnt. Har du möjlighet kanske du unnar dig något som du länge önskat dig. Du känner för att lyxa.

 

 

Annons