Venus i olika tecken

26 maj, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Fick som vanligt lite roliga frågor som jag tänkte besvara.

Den första gällde en Skytt som undrade över hemmet och boendet den närmaste tiden. Det ser ut som ett uppbrott under hösten, särskilt september och oktober är månader som Skytten söker en förändring, antingen genom att byta bostad, partner eller jobb. Tänk på att du känslomässigt är instabil under den här perioden och att du handlar mer på impuls än genomtänkt agerande. Fundera du på att flytta bör du undvika att fatta beslut i den frågan under just de här månaderna.

Till Vattumannen. Nej, vattumannen är inte känd för att var varken blyg eller tillbakadragen. tvärtom är han social och utåtriktad. Det som kan vara med Vattumän är att de har många bekanta, men tyr sig på riktigt till några få vänner. En Vattumannen kan upplevas som lite kylig och avståndstagande i vissa situationer, åtminstone tycker de mer eldfängda och tecknen det

Annons

När det gäller Venus i Vattumannen så har du en mycket attraktiv personlighet som drar till sig partners. Den här personen gillar ofta all uppmärksamhet som han/hon får men ibland är hon för lat för att orka engagera sig i ett seriöst förhållande med allt vad det innebär av plikter och ansvar. Det blir helt enkelt för stort offer att ge upp den livsstil som han/hon har idag. Tänk på att det är är en första tolkning, sedan påverkas du starkt av vilka övriga planetställningar du har samt ditt soltecken som jag inte vet något om.

🙂

Felicia

Annons