Att svara på frågor

03 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Visst svarar jag på frågor, i alla fall i den mån jag hinner. Vissa dagar är det så många eller komplicerade frågor att jag inte hinner svara på allt.

När det gäller Kräftan som funderade på att satsa på ett förhållande med en Våg/ Vattuman. Ett tips är att aldrig skriva ut hela personnumret (med det menar jag de fyra sista siffrorna) eftersom de inte har någon astrologisk betydelse, men kan vara väldigt utlämnade för den här personen 🙂

Som svar på frågan så passar du egentligen inte med något av ovanstående tecken. Vågen är något bättre än Vattumannen, men det är fortfarande ett förhållande som kräver oerhört mycket arbete från båda sidorna. Er ålders kommer inte att förenkla situationen för er heller. Mitt råd är att lyssna på ditt eget hjärta. Är det här verkligen vad DU vill, och inte vad dina uppvaktande kavaljerer vill. Kräftor styrs av Månen och har lätt att ryckas med i stundens hetta, men på sikt vill du ha ett harmoniskt förhållande och det finner du med ett annat vattentecken eller ett jordtecken som kan stabilisera känslosvallet från dig.

Annons

När det gäller Vågen så finns det goda chanser till en flirt i sommar. Du är redo att möta någon, åtminstone för en tid. De bästa representanterna finns inom Luft och Eld. Särskilt Skyttar är en bra kombination med just Vågens tecken.

Tvillingarna har en bra chans att träffa någon i oktober. Fram till dess handlar Tvillingarnas tecken om att hitta tillbaka till sig själv. Det har varit mycket som har skett i ditt liv de senaste åren och nu behöver du ta en paus från förhållanden och satsa mer på dig själv.

🙂

Felicia

Annons