Feg fisk

08 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Förstår dig fullkomligt, Fiskar är av naturen rätt så försiktiga (eller som du uttryckte det, fega). Jag vet inte vad du läst för horoskop, men i regel är vatten och jord bra för varandra. Den ena kan inte vara utan den andra. Jordtecknen erbjuder den kringflytande Fisken stabilitet, pålitlighet och trygghet. Fisken å sin sida kan liva upp den lite väl korrekta Stenbocken med sin charm och sin intuitiva förståelse för känslor. Jag tror ni kan bli ett bra par tillsammans, men förvänta dig inte att något kommer att ske över en natt. Stenbocken bör vara helt rätt i livet innan han satsar på ett förhållande. För honom är stabil ekonomi, bra jobb och rätt ålder hörnstenarna som han bygger sin framtid på. Det är ofta därför som Stenbockar är lite sena i starten när det gäller att skaffa familj, de vill veta att de kan erbjuda en trygg uppväxt för barn innan de ens tänker tanken på en relation.

Använd din intuition och försök läsa av vilket intresse han egentligen har för dig innan du går vidare. Du kommer säkert klura ut svaret på ett eller annat sätt. Tänk bara på att Stenbocken genomgår någon form av förändring just nu så han kanske inte är sitt vanliga jag.

Svaret på andra frågan är att två helt olika tecken kan ha liknande influenser och det gör att de uppfattas som lika i horoskopen.

😉

Lycka till

Felicia

Annons