Tack för allt beröm

10 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Som den Oxe jag är älskar jag naturligtvis att få beröm och jag vill passa på att tacka alla läsare för den positiva respons den här bloggen har fått.

Nu till två lite mer djuplodande frågor.

till dig med Solen i sjätte huset och Månen i tolfte. Sjätte huset relaterar främst till hälsa och din vitala energi. Det gör att du troligtvis fokuserar dig en del på vad du stoppar i dig och din fysik i allmänhet 😉 Det finns också ett drag av hypokondrisk hos en person med Solen i sjätte huset. Hur du tacklar den här sol placeringen beror en hel del på övriga planeters position. När det gäller din Måne är den intressant eftersom den befinner sig i tolfte huset (det populärt kallade fängelsehuset). Det sista huset i zodiaken symboliserar ofta saker som vi vill undanhålla andra. I ditt fall kan det bli rent bokstavligt, att du har ett behov av att dra dig undan mellan varven. Det är viktigt att du bejakar det behovet för ensamhet kan ge dig en möjlighet att skapa, oavsett om det är genom att skriva, måla sjunga eller något annat konstnärligt. Din kreativa ådra behöver inte vara något du lever av utan mer ett sätt att kanalisera positiva energier.

Annons

I det tolfte huset finns det hemliga jaget, det är ett drag av svekfullhet och en naturlig förtegenhet. Du vill helt enkelt inte öppna dig fullt ut för någon, inte ens dig själv. Om Din Måne och din Asc har samma tecken så kommer det dolda jaget att bli mer framträdande och du måste verkligen börja öva på din förmåga att kommunicera. Tvinga dig att berätta något intimt om dig själv för din partner, oavsett hur obekvämt den en känns 🙂

Till Jungfrun som känner sig mer som ett Lejon. Jag kan förstå dig, eftersom du är född så tidigt i tecknet så påverkas du sannerligen mycket av Lejonet. Därtill har du en Asc som är eld och det gör dig nog mer nära eldtecknen än jordtecken även om vissa drag från Jungfrun alltid kommer att göra sig påminda. Med bakgrund av de uppgifterna kan jag lova att du passar bra med din Vädur. Du har så mycket eld i dig att du klarar av att parera hans impulsivitet. Se bara upp så att inte Jungfruns kalla logik skrämmer dig att ge dig hän i ditt förhållande.

🙂

Felicia

Annons