Avskyr regn

12 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Nu när solen vägrar att komma fram måste vi hitta andra sett att skaffa energi. Särskilt Lejon deppar mycket under kalla och sollösa somrar. De bygger upp sin energi den här årstiden och kommer inte solen snart så blir de lidande resten av året. Just nu känner jag mig som ett Lejon, orkar knappt kliva upp ur sängen på morgonen trots ljuset.

Nu till två frågor. Den första var en person med Kräfta som soltecken och Skorpionen som Asc. Det är en kombination som ger stor känslomässig energi. Du har en inre styrka som du kan utnytja både i din person och i din yrkesroll. För dig är det viktigt med utmaningar där du kan utvecklas som människa och individ. Inom dig finns en passion som gör att du ofta försvinner helt upp i dina intressen. Se upp så inte din familj blir lidande när du plötsligt sveps i väg av en ny passion.

Till Den bekymrade Oxen. Skytten bör du låta bli, den passar riktigt illa med Oxen. Det finns alltid en atraktion mellan Oxe och Skytt, men han behöver frihet och du behöver trygghet, han är flyktig och du är stabil. När det gäller din Kräftan så är det en mycket säkrare kombination. Ni har mycket gemensamt, inte minst ert intresse för familjen. Kräftans känslodjup skapar harmoni och kärlek i ert förhållande.

=-)

Felicia

Annons