Måndag 15/6

14 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen överväger du ett att göra ett avtal med en bekant. Det kan röra sig om en affärsuppgörelse eller något privat engagemang. Du har funderat länge på det här beslutet.

 

Oxen 20/4-20/5

Dina chefer ser en potential i dig och satsar hårt på just det du gör. Visst är du smickrad, men du gillar inte att all uppmärksamhet riktas mot dig. Du föredrar att ha lite arbetsro och göra det du är bra på.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

En vän tvingar dig att rannsaka ditt beteende den senaste tiden och du upptäcker att du inte uppfört särskilt väl. Utan att mena det har du sårat en person som tycker mer om dig än du gör om henne/honom.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är ditt humör väldigt lynnigt. Du har svårt att koncentrera dig på jobbet eftersom det finns ett privatproblem som du har svårt att släppa. Dina kollegor irriterar sig på att du inte kan hålla isär privatliv och arbete.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag kan du sälja in vilka idéer som helst. Merkurius jobbar för dig och det underlättar i allt som har med kommunikation att göra. En vän har ekonomiska problem och vänder sig till dig för att få hjälp.

 

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen blir rätt så stillsam. Det har varit mycket som har hänt på kort tid och du har inte fått chansen att smälta allt ännu. Nu kommer du in i en lugnare period så passa på att vila upp dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu har du svårt att komma överrens med dina arbetskollegor. Det verkar som det ligger en kulturell skillnad mellan er som är svår att överbygga. Det kommer att kräva tålamod från bägge håll.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir lugn och tråkig. Du är så van att jobba med hög fart att du blir alldeles förlamad när tempot trappas ned. Passa på att göra allt sånt som du klagar på att du inte hinner med i vanliga fall.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Måndagen blir en bra dag för all Skyttar födda i mitten av tecknet. Det kan till och med finnas en mindre vinst om du spelar eller tar en lott idag. Fortuna står på din sida så det är bara att njuta.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Visa att du kan klara dig själv. Det är viktigt både för din självkänsla och för din framtid att du kan agera vuxet just nu. Visst är det tuffa tider för Stenbocken, men inget som du inte kan hantera.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu går det slentrian på jobbet och det avskyr du. För Vattumannen är det viktigt med både fysiska och mentala utmaningar. Du vill inte stå och trampa på samma ställer för länge.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag undrar du hur du ska få ihop schemat. Du verkar vara lite väl tidsoptimistisk när du planerar dina dagar. Försök att lägga in en paus lite då och då så du har möjlighet att ta igen en försening.

 

 

 

Annons