Tisdag 16/6

14 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir riktigt utmanande. Din chef vill att du ska hjälpa till inom ett område som du egentligen inte behärskar. Du kan inte stå emot en utmaning så du hugger in med glatt humör .

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lite stressig. Du inser att du har mycket som ska hinnas med på kort tid. Den här veckan verkar inte bli så lugn som du hoppats på. En sjuk kollega ställer till det för både dig och dina arbetskamrater.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att säga nej till en kollega som ber om hjälp. Sanningen är att du är lite svag för den här personen så när hon/han ler sött mot dig så är du chanslös vare sig du har tid eller inte.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det verkar som det ligger en ledighet inom en snar framtid i ditt tecken. Du börjar redan varva ned så arbetet går på halvfart, något som irriterar en kollega. Han upplever dig som väldigt seg just nu.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagarna rinner iväg och du hinner knappast tänka innan det är helg igen. Det verkar som du är fullbokat både privat och på jobbet. Glöm inte att ta en paus ibland. Du måste varva ned.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är på uselt humör och det är för att du får ta ansvar för ett misstag som någon annan gjort. I din värld så ska fel rättas till av den person som begått dom och inte av en oskyldig kollega.

 

Vågen 23/9-22/10

Ekonomin spelar stor roll idag. Du tar ett beslut angående din framtid och där står både känslomässigt kapital och dina pengar på spel. Du känner dig både rädd och glad på samma gång.

 

Skorpionen 23/10-21-11

En vän mår dåligt och han/hon behöver ditt stöd, inte kritik. Alla kan göra misstag och i det här fallet var det inget som din vän kunde förutspå. Du måste visa lojalitet, inte förnuft. Var en vän helt enkelt.

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganska tråkig. Det händer inte så mycket på din arbetsplats just nu utan det mesta är rutin. Du avskyr den här perioden som är en enda lång väntan på att det ska bli semester.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du svårt att komma överrens med en närstående släkting. Ert förhållande är väldigt intensivt och du får inte chansen att skapa den distans som du skulle behöva ha gentemot den här personen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag vill du inte göra någonting. Ditt humör är kört i botten och det tack vare en kollega som alltid lyckas att reta upp dig. Försök att inte bry dig, du tar allt lite väl personligt just nu.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du behöver distans både till ditt förhållande och till ditt jobb. Just nu så plågas du av tvivel både på dig själv och på din plats i arbetslivet. Har du möjlighet så res bort ett par dagar och fundera.

 

 

Annons