Onsdag 17/6

14 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det finns en stor risk att du hamnar i ett gräl idag. Du har en ganska labil position av Uranus till ditt tecken och det gör dig ovanligt grälsjuk. Försök att bita ihop när du känner att känslorna svallar över.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag tar du både en och två pausar. Du är väldigt trött, inte bara fysiskt utan även mentalt. Jobbet har krävt för mycket känslomässigt engagemang den senaste tiden så nu behöver du vila upp dig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra dag för din del. Du har så mycket som du vill göra och du hinner med det mesta som du planerar vilket gör dig både stolt och nöjd. En vän har ett förslag angående den kommande helgen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag ska du inte vara rädd för att tala fritt ur hjärtat. Du har allt att vinna på att vara ärlig. En vän kommer att hjälpa dig att lösa ett problem som har med släkting att göra, hon har själv varit i samma sits som du.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu har du flyt, både på arbetet och privat. Du gillar verkligen det du gör, det får dig att känna dig viktig. En komplimang får dig att skina som en sol under hela dagen. Du är både glad och flirtig just nu.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en person som du inte hunnit med den senaste tiden och som du börjar tröttna på att alltid bli bortglömd. Vill du behålla hans/hennes vänskap måste du börja anstränga dig lite mer.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir intressant. Du får en fråga som du inte kan svara på och som du aktivt engagerar dig i. Det blir en jakt på kunskap som du finner ovanligt stimulerande. Det var länge sedan du hade så kul.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Se upp med ditt humör idag. Ditt horoskop indikerar att du vaknar på fel sida och det göra att du fattar ovanligt dåliga beslut idag. Försök att undvika personer som brukar irritera dig.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Dagen blir kreativ. Du får chansen att testa en idé som du länge velat pröva. Din chef är imponerad av din entusiasm mer än det du åstadkommer. Ditt glada humör får alla att må bra.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en person som du längtar efter att träffa, men som inte har så mycket tid för dig som du skulle önska. Du måste inse att du inte är nummer ett för den här personen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen glider förbi i ett bedrägligt lugn. Du anar stiltje före stormen och du har alldeles rätt. Var beredd på ett par tumultartade dagar som kommer att förändra mycket för din del.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du chansen att umgås med någon som du tycker mycket om. Det har varit lite till och från med er vänskap, men nu verkar allt vara lugnt igen. Ni har en temporär vapenvila.

 

 

Annons