Torsdag 18/6

14 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir intensiv. Det är mycket som ska hinnas med innan du kan ta ledigt. Du vill inte skrämma en kollega som har problem, men du vet att han/hon har hamnat i en näst intill omöjlig knipa.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir väldigt lång och mycket social. Du hinner med både kollegor och privata vänner idag. Ditt goda humör är på väg att återvända och du känner att du äntligen har kontroll över ditt liv igen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det ligger en flirt i luften de närmaste dagarna och den inleds redan idag. Det kan vara en person som du redan känner eller en helt ny bekantskap. Du blir varm och glad av att se henne/honom.

 

Kräftan 21/6-22/7

Din nyfikenhet vet inga gränser just nu. Det är så mycket som sker runt omkring dig och du vill vara med på allt. En av dina vänner försöker få dig att lugna ned dig en smula. Du kan inte vara överallt på samma gång.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir vilsam både för dig och för din partner. Ni har kommit in i en lugn och trygg period där det finns mer värme än passion i ert förhållande. Som singel är det främst dina vänner som gäller.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det ligger en del tuffa beslut under den här dagen. Du tar ställning till problem som påverkar fler personer än dig själv. Nu gäller det att du inte blandar in känslorna utan att du håller dig objektiv.

 

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen handlar om att förbereda sig. Det verkar vara fest på gång i morgon och av någon anledning vill du verkligen imponera på någon som du tycker om. Det blir en rolig dag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan vara lite grov ibland och den kan genera din omgivning. Du har särskilt en kollega som har svårt att hantera din rättframma sida. Du tycker att det är roligt att retas med henne/honom.

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att våga ta språnget. I vanliga fall är du mycket pigg på allt som är nytt, men Oxens tecken påverkar dig just nu och håller tillbaka din naturliga nyfikenhet. Du känner dig osäker.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir en lugn oas för din del. Både känslomässigt och arbetsmässigt är det lugnt just nu vilket ger dig chansen att bara vara för ett par dagar. Du njuter av att slippa fundera så mycket.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag kommer du att försök smita iväg så tidigt som möjligt. Du vill inte sitt inlåst på jobbet när det snart är helg. Just nu har du ett socialt rikt liv där du umgås med många vänner och släktingar.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du oroar dig för något som du inte kan påverka. Försök att skaka av dig ditt obehag och fokusera dig på sådant som du faktiskt kan göra något åt. Kvällen handlar om att visa dina känslor.

 

 

Annons