Fredag 19/6

14 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir festlig, social och väldigt intensiv. Du har många saker som ska hinnas med idag och som vanligt har du svårt att prioritera. För dig är det viktigt att hinna med så mycket som möjligt.

 

Oxen 20/4-20/5

Har du chansen så ägnar du dagen åt traditionella saker som god mat, umgänge och att plocka blommor. Är du tvungen att arbeta så skapar du en trivsam stämning kring din person på jobbet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns helt klart romantik i luften för alla singeltvillingar idag. Det handlar bara om att våga lite mer än vanligt. Var inte sval, utan visa att du känner mer än bara vänskap för en viss person.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att inte vara glad idag. För dig handlar just den här dagen om traditioner, glädje och vänskap. Du njuter av god mat och många vänner och eller din familj. Kvällen blir lugn.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Det verkar vara partydags för alla Lejon. Som vanligt så är du den mest klart lysande stjärnan ikväll. Din humor, din närvaro och ditt glada leende lyser upp den här dagen för alla närvarande.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det ser ut att handla mer om familjen än något annat idag. Du tar dig sällan tid att umgås med dina närmaste en vardag, men nu när du är ledig så passar du på att skämma bort dem med din omtanke.

 

Vågen 23/9-22/10

Se upp så du inte hamnar i ett triangeldrama idag. Har du en partner bör du vara särskilt vaksam. Du har en sexuell utstrålning som attraherar och som kan göra din pojkvän/flickvän galen av svartsjuka.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en härlig dag med skoj, lekar och avslappnat umgänge. Du lyckas äntligen slappna av och sluta tänka på jobbet, i alla fall under kvällen. En vän överraskar dig på ett positivt sätt.

 

Skytten 22/11-21/12

Du njuter av att ta det lugnt idag. Vare sig du jobbar eller är ledig så vägrar du att stressa. Kvällen ser ut att bli festlig. Du umgås med dina vänner, antingen ute på stan eller på en fest.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu mår du ganska bra. Du har dina vänner omkring dig och du gillar att umgås utan att det blir för mycket festande. För dig är det måttlighet som gäller just nu. Du behöver balans i ditt liv.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen börjar dåligt men slutar fanatiskt. Du har svårt att klara av de projekt som du planerat och det gör att du måste ställa in ett möte du sett fram emot. På kvällen väntar en härlig överraskning.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar du det lugnt. Du låter dig inte förtrollas av dagens magi på samma sätt som dina vänner. Det beror på att du påverkas starkt av Saturnus och det gör dig väldigt förnuftig.

 

 

Annons