Lördag 20/6

14 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir väldigt seg. Du har svårt att orka med att hitta på något. Har du en partner så försöker han/hon tvinga dig upp ur sängen, frågan är om det försöket lyckas. Du vill helst vara ifred.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir härlig. Om vädret tillåter så är du ute i stort sett hela dagen. Du gillar att umgås med dina vänner eller med din familj så länge det är kravlöst och avslappnat så som det är idag.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir inte som du tänkt dig. Efter att ha sagt för lite eller för mycket igår så ångar du dig. Det är lika bra att ta tag i problemet innan det växer sig större. Tala om vad det är du egentligen menar.

 

Kräftan 21/6-22/7

Ett mail, SMS eller samtal kan bringa dig ur fattningen idag. Det här är en nyhet som du inte alls är beredd på och det kan komma som en chock. Försök att hålla god min och ge dig själv chansen att smälta allt innan du säger något.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du inte lika skinande som igår. Du har svårt att motivera dig själv att göra något vettigt. Unna dig en riktigt lat dag där du slipper plikter och ansvar. Du behöver vila upp dig ordentligt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är i full gång att detaljplanera semestern. Som vanligt vill du inte tappa kontrollen över det som sker utan du vill att det ska vara ordning oavsett om du är ledig eller jobbar.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir lugn. Du slappnar av helt för första gången på länge. En vän har ett kommer med ett trevligt förslag angående eftermiddagen. Om du har möjlighet ska du följa med henne/honom.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen blir lika slapp som en söndag. Det finns en risk att det blir hämtmat framför tv ikväll. Du orkar inte fundera så mycket på vad du stoppar i dig, bara det mättar och är gott.

 

Skytten 22/11-21/12

Var rädd om dig. Det ligger ett stråk av ohälsa över ditt tecken och det kan betyda allt från en förkylning till något som du själv orsakat. Ett par dagar i sängen kan nog bota det mesta.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Om du ger goda råd så bör du tro på dem själv, annars är de ganska verkningslösa. Du har en bred erfarenhet, använd dig av den när din vän vill ha hjälp. Lita till din intuition, den är stark just nu.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra och vilsam lördag. Du gör det som faller dig in utan att fundera så mycket över morgondagen. De här stunderna när du går helt upp i nuet är få och värdefulla.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Visa att du faktiskt kan ta egna initiativ. Du behöver inte vänta på att någon söker upp dig, utan du kan söka upp den här personen som du vill ha tag på själv. Det kan inte bli mer än ett nej.

 

 

 

Annons