Söndag 21/6

14 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn och skön söndag då verkligen får tid till eftertanke. Du behöver inte stressa med det du ska göra utan kan verkligen ta en sak i taget. En vän har ett förslag angående eftermiddagen.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag har du chansen att göra något som du inte brukar. Det är inget märkvärdigt, men det är något som får dig på gott humör. Eftermiddagen verkar handla om någon form av resa.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du prövar dina vingar idag och märker att du faktiskt är flygkunnig. Du har länge velat pröva din idé, men du har tvekat eftersom du inte velat misslyckas. Idag repar du mod nog att våga pröva.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir händelserik. Du har mycket som du vill hinna med innan veckan börjar. En person som du bryr dig om har privata problem och du hjälper till så gott du kan. Var försiktig med pengar idag.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du är ständigt trött nu för tiden. Det är som du aldrig får tillräckligt med sömn hur tidigt du än går och lägger dig. Din kropp behöver vara ledig från jobbet och vila upp sig, det är därför du känner så här.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir lugn och harmonisk. Du hinner med att både pyssla hemma och träffa vänner. Kvällen blir tidig eftersom du har en lång vecka framför dig och du vill inte vara trött redan första dagen.

 

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen passar du på att sköta lite av dina privata affärer. Du planerar sommaren. Hör av dig till vänner som du inte träffat på länge och du städar lite hemma. Det blir en lagom aktiv dag för din del.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är fortfarande trött och har svårt att motivera dig att hitta på något. Ha inte dåligt samvete för att du mår som du gör, ibland behöver man mer än en dag för att komma i form.

 

Skytten 22/11-21/12

Söndagen tillbringar du med någon du tycker om. Det kan vara en familjemedlem eller din partner. Den här personen står dig nära och det är till henne/honom du vänder dig när du mår dåligt.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ovanligt gott humör. Långledigheten har gjort dig gott och du känner att du är i form för vilka utmaningar som helst. Idag kan du ha tur på spel, men det blir ingen större summa som du vinner.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en förmåga att hålla massor av bollar i luften samtidigt. Det är oftast en tillgång, men ibland kan det vara tröttsamt för din omgivning att du aldrig kan fokusera på en sak i taget.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill inte vara den som skvallrar, men samtidigt tycker du att din vän har rätt att få veta vad det är som egentligen sker bakom hans/hennes rygg. Du vill vara en bra kompis och visa vems sida du står på.

 

 

Annons