Måndag 22/6

14 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under dagen får du något att fundera på. Det kan vara ett förslag som kommer från din chef eller så är det ett problem av mer privat natur. Det viktiga är att du tar dig tid att fundera innan du svarar.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lagom aktiv. Du har en del att göra, men tempot är inte högre än att du hinner med. En vän har en överraskning i beredskap åt dig. Hennes initiativ livar upp kvällen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du satsar på säkra kort idag. Normal sett har du inga problem att chansa, men idag vill du vara hundra procent säker på att du kan leverera det du lovar. Det finns nämligen någon som du vill imponera på.

 

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen handlar om att skynda långsamt. Stressar du så kommer du att slarva och då får du ändå börja om från början igen. Det är bättre att du tar idag tid och kollar en extra gång att allt är rätt.

 

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att acceptera en chef som hela tiden lägger sig i ditt arbete. Du är van vid att jobba självständigt och det gör att du ibland struntar i direkta direktiv utan följer din egen hjärna istället.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen väntar du på ett besked som kan bli avgörande för din närmaste framtid. Aktivera dig istället för att sitta bredvid telefonen och bita på naglarna. Beskedet kommer när det kommer.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu har du svårt att acceptera en arbetskompis ovana att alltid avbryta dig. Hon/han menar inget illa utan är bara lite för ivrig. Det är bra om du tar upp problemet innan det blir värre.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Merkurius kan vålla problem idag. Det handlar om hur du kommunicerar med en kollega. Ibland blir allt man säger fel, och idag är en sådan dag. Var noga med att uttrycka dig klart.

 

Skytten 22/11-21/12

Första dagen på veckan är alltid lite seg, särskilt för dig som varken är morgon pigg eller veckopigg. Du behöver minst en dag till innan du kommer i form. För dig är det fortfarande helg.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det är viktigt att du är ärlig mot dig själv. Det är dina känslor som du sätter på spel och då måste veta vad det är du riskerar att förlora. Var inte rädd för att rannsaka ditt inre på jakt efter svar.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lugn, men lång måndag. Du har inte så mycket att göra, men de möten du har är utspridda och det gör att du inte kan gå hem så tidigt som du skulle vilja. Du känner dig trött på jobbet.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är början på en kreativ period för fiskarna. Du ser på ditt arbete med nya friska ögon och du har många bra, genomtänkta idéer som du framför. Just nu påverkas du av ett positivt energiflöde.

 

 

Annons