Tisdag 23/6

14 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Idag ska du pröva att lösa ett problem på ett nytt sätt. Försök att tänka utanför de vanliga ramarna. Du behöver den här förändringen för att kunna lösa liknande dilemman i framtiden. Var kreativ.

 

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir rätt så full. Du har en del att göra, kanske främst för att din kollega inte hunnit med så mycket som hon borde. En vän har problem med sin partner. Du kommer i kläm eftersom du känner båda.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra dag för din del. Det finns en hel del roliga saker som du kan testa på din arbetsplats, och just nu är det så lugnt att du även har tiden för dina små projekt. En kollega flirtar med dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen handlar om att göra upp mål och att fullfölja sina planer. Ibland går du ut väldigt ambitiöst, men sedan orkar du inte hela vägen fram. Du har lagt ribban för högt helt enkelt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Ditt soliga humör är på väga att gå i moln, och din kollega får se mer av ditt stormiga temperament än annars. Du har svårt att hålla en positiv mask just eftersom det är mycket som sker på det känslomässiga planet.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag har du chansen att hjälpa en kollega som råkat i knipa. Du blir inte bara dagens hjälte/hjältinna du blir också en vän rikare efter dagens insats. Det blir en lugn kväll och det behöver du.

 

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen hinner du får en hel del gjort och det gör at du ligger före den här veckan något som passar dig bra. Du kan njuta av att ha lite roligt tillsammans med dina arbetskamrater.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du för seriös för ditt eget bästa. Du vet inte när du ska sluta att vara chef och när det är dags att vara vän istället. Gränsdragning är inte din starka sida, det är något du bör öva på.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Idag hinner du inte med de projekt som du måste utan du får lämna ifrån dig ett halvfärdigt resultat vilket både ser illa ut och ger dig dåligt samvete. Nästa gång bör du planera din dag bättre.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du svårt att säga nej till din vän. Han/hon har sett fram emot att ni ska umgås mycket den närmaste tiden, medan du har en massa olika saker inbokade och därför har svårt att hinna med att ses.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du mer alert än igår. Du känner dig utvilad efter en god natts sömn och Mars ger dig den extra energi som du behöver fram till semestern. Du hinner med att både jobba och ägna dig åt en hobby.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen börjar sent. Det verkar som du antingen försover dig eller börjar senare än vanligt. Det gör att du halkar efter redan från början och att du måste höja tempot på jobbet för att hinna ikapp.

 

 

Annons