Onsdag 24/6

14 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir väldigt kreativ. Du får vara flexibel, ledande och problemlösare vilket passar dig bra. En person med mycket kontakter söker upp dig för ett förslag beträffande ditt arbete.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att säga nej till en person som vill att du ska hjälpa honom/henne efter arbetstid. Det här är inget du brukar gå med på i vanliga fall, men det är ett bra tillfälle för dig att visa dina framfötter.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu finns det mycket som betyder mer i ditt liv än ditt arbete. Du har en personlig relation med någon som du vill utveckla, men som du inte vet hur du ska kunna föra vidare. Du är osäker på honom/henne.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag kommer det att slinka ur dig något som du inte borde avslöja. Du känner dig dum för att du inte kunde hålla tyst och vet inte hur du ska kunna rätta till det här misstaget. Du måste erkänna vad du gjort.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen blir väldigt intensiv. Du hinner inte alls med så mycket som du skulle vilja och det gör att du måste stanna längre på jobbet än du tänkt dig. Du blir stressad när du inte hinner med.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag har du mycket att göra och det resulterar i att du slarvar med något som du inte får slarva med. Det blir bakläxa och en hel del extra arbete på grund av att du stressar för mycket. Varva ned.

 

Vågen 23/9-22/10

Du är skyldig någon en ursäkt, men det sitter väldigt långt inne. Du har alltid haft svårt att säga förlåt eftersom du tycker det är det samma som ett erkänna att du inte är så perfekt som du vill vara.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag har du chansen att testa ett nytt förslag. Det här kan bli jättebra om du bara gör på rätt sätt. Släng dig inte in i uppgiften utan fundera över hur du ska lägga upp arbetet innan du börjar.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Idag tvekar du mycket. Du har fått två läckra förslag som du nu överväger. Du har blivit den berömda åsnan mellan två hötappar. Vilken ska du smaka på först? Du kan alltid kasta mynt om du inte kan välja.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du inne i en period då du känner dig mer säker på vad du vill. Du har haft det tufft, och det väntar fler tuffa perioder framöver, men samtidigt har du växt som människa och du har blivit starkare.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en person på ditt arbete som alltid lyckas göra dig arg. Oavsett vad ha säger så blir det fel. Det är bara att inse att er personkemi inte stämmer, ni klarar helt enkelt inte att jobba ihop.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du behöver utrymme annars känner du dig inlåst. I vanliga fall så har du inga problem med nära relationer, men just nu vet du inte hur du ska hantera intimitet. Du känner dig vilsen.

 

 

 

Annons