Torsdag 25/6

14 jun, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intensiv torsdag då du måste stressa för att hinna med. Du har en deadline som du inte får missa. Räkna med en lång kväll. Din partner avskyr när du jobbar så här mycket.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag ligger du bra till. Du har visslegen mycket att göra, men inte mer än du hinner det du ska och kan ta en lång, skön lunch med dina vänner. Kvällen handlar om att kommunicera med en familjemedlem.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag kan du visa vad går för. Du får möjlighet att utveckla en idé från tanke till produktion. Försitt inte den här chansen bara för att du är osäker på dig själv. Du klarar mer än du tror.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen ska du inte tveka om du blir utbjuden. Det ligger en positiv påverkan från Venus över ditt tecken så den här kvällen kan bli riktigt romantisk. Varför vänta på att bli utbjuden, bjud ut någon själv.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Var inte allt för lågmäld utan säg vad du tycker och tänker. Din åsikt räknas lika mycket som någon annans även om du inte håller med dina kollegor. Ibland kan en chef behöva mer en ett perspektiv.

 

Jungfru 23/8-22/9

Pengar och ekonomi verkar vara det som styr din dag idag. Du har problem med att få teorin att gå ihop med verkligheten. Kanske ska du göra upp en budget som sträcker sig över en längre period.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu ligger det ett stråk av missförstånd och problem över Vågens tecken. Den här påverkan gör att du har lätt att hamna i trubbel. Undvik diskussioner som kan urarta och håll dig för dig själv.

 

Skorpionen 23/10-21-11

När du är intresserad av någon så jagar du den personen med dödlig pression. För dig är ofta själva jakten mer fascinerande än förhållandet. Du gillar den där pirrande känslan av osäkerhet.

 

Skytten 22/11-21/12

Idag har du chansen att göra som du själv vill utan att någon bestämmer över dig. Du har många valmöjligheter så tveka inte att följa din inre röst. Din intuition har aldrig varit starkare.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag kan du inte misslyckas. Du vet precis vad du vill och hur du ska uppnå ditt mål.  En vän tycker du är för driven just nu, men du lyssnar inte på hans varningar, du känner dig allt för säker på dig själv.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du chansen att göra något helt osjälviskt. Det kan vara en insats på jobbet eller något för en nära vän. Tänk på att du inte har något mer än ditt goda samvete att vinna på det här.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att sluta när du väl satt igång. Just nu är du inne i i en kreativ period och då kan du jobba dygnet runt utan problem. Du gillar att ha fullt upp så länge du får arbeta fritt.

 

 

 

Annons